Veckan lite kort

Kommentera
(null)

Ser att jag inte har bloggat något i veckan. I söndags kom jag hem, hade myskväll framför en serie och bara tog det lugnt, helgens bravader bestod av middag i goda vänners sällskap på lördagen där det bjöds på indisk mat och i söndags var vi i Barkarby outlet. 

Som sagt, kom hem i söndags, och på måndagen blev det jobb hela dagen och sedan middag med en vän. På tisdagen hade jag sprängande huvudvärk så det blev att ta det lugnt på dagen och sedan drog jag hem till en kompis. I onsdags var det jobb och sedan hämtade killen upp mig, vi köpte med oss mat och käkade tillsammans med några av mina syskon innan vi åkte hemåt. I dag skulle jag ha börjat med examinationsuppgiften i vård och omsorg men mitt huvud är helt fucked up efter krocken, har jobbat lite hemifrån iaf och lite annat. Nu fick jag även tid till vårdcentralen. Med krocken så small det till i mitt bakhuvud rejält när jag blev påkörd bakifrån, jag tappade större delen av hörseln i ca en timme och efter detta så har jag haft konstant huvudvärk och lite illamående. Så jag måste till VC i början av nästa vecka. 

Är nöjd med mitt utskick i jobbet wohoo.. Och min chef blev nöjd. Och så har jag ju även jobbat med mina brukare i veckan, och jag brinner för det verkligen ☺️