Kort uppdatering

Kommentera
Hej mina läsare, vilka ni nu är ? och hej mamma, jag drömde om dig i natt, det hade gått ett år sedan olyckan och du kom tillbaka till livet, till mig, jag släppte inte din hand och jag skulle vara med och rehablitera dig, jag berättade för dig allt som har hänt medan du var borta och det var så himla härligt att få träffa dig. Du besöker mig ofta i drömmarna. Det är väl så jag också bearbetar sorgen i mitt hjärta, du var en sådan stor del av mitt liv, du är en stor del av mitt liv. Jag saknar dig varje dag!
 
Vad har hänt dessa dagar då, bakat en hel del, bland annat mina favoriter, chokladbollar, skulle typ kunna leva på det, så himla gott, middag hos vänner i lördags och bilbingo i går, vi vann igen. på talet 13 som står mig väldigt nära hjärtat ♥ 
 
I går åkte jag hem, köpte med mig sushi från min favoritrestaurang och åkte hem i spöregnet, sen blev det film resten av kvällen. I natt hade jag så svårt att sova, låg vaken mellan 2-4 men är pigg ändå, har fått tillbaka adrenalinet i kroppen vilket gör att jag har svårt att koppla av. Av någon anledning behöver jag det, när det väl försvinner blir jag sjukt trött. Sjukt hur kroppen ändå fungerar. 
 
Ska snart i väg på ett möte sedan jobbar jag kväll. Få träffa mina underbara kunder !