Scary Movie

Kommentera
Då provar vi igen och skriver ett inlägg, denna gången i från datorn då jag gick ut ur appen på telefonen och skulle fixa en bild och sedan var texten borta, så jag får börja om, jag som var helt klar. Hur som helst, i går spenderade jag hela dagen hemma, möblerade om och fixade det sista, eller ja inte helt det sista men nästa, nu är det bara några småsaker kvar. på kvällen drog jag hem till en kompis, kollade på fångarna på fortet med hennes barn och det var länge sedan jag skrattade så mycket, jag tjöt av skratt för en cell, personen hade en heldragen dräkt på sig och så var det något kletigt på golvet som han fastnade i, alltså det går inte att beskriva utan måsteb ses, Salem Al Fakir var i den cellen med och jag verkligen tjöt av skratt, hahahah! Efter det så satt vi ute och bara snackade tills klockan var tolv, då åkte jag hem men somnade inte föränn vid tvåtiden, har så svårt att somna innan klockan ett på natten. 
 
i dag har jag varit i Vinterviken och fikat med några personer, efter det drog jag till Barkarbys Ikea och det gör jag ALDRIG om , för det första så var det första har jag aldrig varit där förut så jag hittade inte, för det andra var det hur mycket människor som helst, kändes som att hela Sverige var där.  Jag förstår att ni killar inte gillar att gå på Ikea, så kände jag idag. Efter det åkte jag till H&M där jag köpte en tshirtklänning i svart och sedan gick jag in på Lindex och hittade assnygga strumpbyxor i svart med mönster, tycker det är supersexigt och något jag kommer att bära i höst. På tal om hösten, om ca 2 månader åker vi utomlands, wooooooooooooooooho, vad jag längtar! Ska bli så skönt med miljöombyte. Det är ett land jag reste till när jag var fem år gammal, den första utomlandsresan, men jag har aldrig varit på denna ö tidigare så det ska bli riktigt kul, kommer självklart att blogga därifrån och visa massor av bilder. Vem vet, kanske stannar där ?!?
 
Skulle ha haft min bror över här idag, sova över, glo på film, spela playstation men han skulle göra något annat nu vilket var lite tråkigt, så det blir att spendera kvällen framför skräckfilmer.