Husbil i USA , veckan, hår och stan !

God morgon mina läsare! Sitter just nu på gastromottagningen på Olof Palmes gata, ska träffa läkaren snart, äntligen! Har väntat på denna tid länge. 

Min påsk var fantastisk, hur mysig som helst ☺️ jag måste börja blogga lite varje dag igen känner jag. 

Var på bio i torsdags och såg Tomb Rider, tyckte den var riktigt bra. I fredags åkte vi till ett helt otroligt ställe, jag blev mållös då det kändes som en scen från min dröm 🙈 det var helt otroligt! 

Sen var helgen hur mysig som helst. I måndags blev det lite shopping och träning. Sen jobbade jag tis och ons, efter jobbet i går köpte jag och S thaimat och hängde hos mig i flera timmar, lite catch up ☺️

Och här sitter jag nu, på Hötorget, här jobbade min mamma när jag var liten, på Stockholms brandförsvar, där har jag varit en del som liten, både där och i Ågesta. Jag saknar min mamma så otroligt. 

Efter läkarbesöket blir det lunch med min kalifornia girl. Jag måste åka till USA , new york, LA, LV 🙈🙈🙈 det är en stor dröm. Helst hyra en husbil och åka runt, det har alltid varit en stor dröm. 

Jag vill fixa mitt hår, jag vill bli brunhårig igen, vill ha tillbaka min riktiga hårfärg som är chokladbrunt. Får se om jag springer in till någon salong när jag ändå är i stan, eller om jag bara ska låta det växa ut och bara klippa topparna lite. Hmm! 

(null)

Allmänt | |
Upp