Någon dag kommer jag att förstå

Kommentera
Hej mina läsare 🖐🏻

I går jobbade jag, efter det drog jag hem, käkade sallad och väntade på att min pojkvän slutade, drog och handlade middag, jag har blivit tokig i broccoli och blomkålsris, och till det köpte vi färsk lax och creme fresh 😋 nom nom. Vi kollade på Aviciis film, väldigt bra. Tragiskt att han har gått bort 😢

I dag skulle jag till Karolinska för att träffa min läkare där, prata om bilolyckan och kolla skadorna efter den, men när jag gick mot bussen så ringer dom därifrån och säger att han är sjuk, så typiskt... avbokade jobb i dag för det besöket plus att jag laddar i flera veckor för att åka till karolinska, min mamma låg på civa där i flera dagar innan hon dog efter  sin olycka.. Så jag får rejäl ångest över att åka dit, alla minnen, alla spring i korridoren upp till civa, all sorg jag kände, paniken att inte kunna väcka mamma från koman. Hur min bästa vän och mamma fyra dagar senare lämnade mig. 

Hur jag såg livsgnistan i henne, hon ville leva, hon kämpade som fan i fyra dagar. Från olyckan där dom fick igång hjärtat, från anfallen hon fick, från fyra hjärtstopp som hon fick klara av alldeles ensam... Kämpade med att öppna ögonen och vred huvudet åt mig sista dagen.... Snälla mamma, om jag bara visste hur du har det i himlen. Om jag bara kunde berätta om mitt liv nu, om allt. Jag kommer inte ifrån förnekelsen och chocken från olyckan, hur mycket jag än försöker. Jag inser ju förfan aldrig, vad är det för fel på mig!!! 

Så i dag har jag bara tagit det lugnt hemma, blir så trött efter att ha haft så mycket adrenalin i kroppen så somnade i några timmar. Städat och fixat mig, ikväll ska vi till badhuset och busa 🙈☺️ ska bli kul. 

Imorgon ska jag göra ett slutprov i en kurs 👍 kommer att gå skitbra 😇 
(null)