Bebismys 💕

I gĂ„r var jag och trĂ€ffade en gammal kompis som jag lĂ€rde kĂ€nna i femman-sexan, hon har hunnit fĂ„ barn och allt och i gĂ„r fick jag trĂ€ffa hennes söta dotter pĂ„ ett Ă„r. Vi lunchade pĂ„ espresso house, jag kĂ€kade en bagel med varmrökt lax som var supergod. 

Vi pratade om allt mellan himmel och jord och sedan gick vi till Nallens lekhörna. Kanske sitter jag sjĂ€lv dĂ€r med mitt framtida barn snart, vem vet. Kommer jag att fĂ„ en kille eller kommer det bli en tjej? Jag ska bara ha ett barn. NĂ€r kommer det att hĂ€nda? Hur kommer bebisen att se ut? Hur kommer jag att mĂ„ som gravid? TĂ€nk att ha en liten person att ta hand om â˜ș mĂ„nga frĂ„gor som dyker upp. Livet Ă€r bra spĂ€nnande 🙈 

Vi gick in pĂ„ HM sedan dĂ€r min vĂ€n skulle köpa förskoleklĂ€der, hon hittade ett supergullig set. Och jag passade pĂ„ att kika lite jag med. Jag Ă€lskar hĂ„rband som ni kanske vet och hittade massor av gulliga hĂ„rband till en liten tjej. Jag Ă€r 50/50, för mig spelar det absolut ingen roll vad jag fĂ„r, nej jag Ă€r inte gravid ! 

(null)

(null)

(null)

AllmÀnt | |
Upp