Ett halvår sedan den 14 februari, alla hjärtans dag

Kommentera
Hej mina läsare!

I går var det första arbetsdagen efter semestern, så kul att komma tillbaka till kunderna och kollegorna. Fick några nya kunder i går jag aldrig varit hos så det var intressant, var även till en gammal kund som jag haft i över tre år och berättade för henne att jag varit i Kebnekaise och hon sken upp av lycka och berättade sin historia när hon var där, åkte skidor bland annat, hon hade så mycket att berätta ☺️

I går var det ingen vanlig dag heller, i går var det ett halvår sedan jag träffade min pojkvän. Både den 13e och 14e är speciella datum för mig. 

Ska göra vår story kort, vi träffades genom gemensamma vänner. Men jag ska ta det från början. Vår gemensamma vän M kontaktade min pojkvän, ja innan vi blev tillsammans och bad honom hjälpa mig upp med min säng till loftet. Vi bor i samma huslänga och är grannar (jag å min nuvarande pojkvän) Det var mitt absoluta första möte med honom, detta måste ha varit 2017 i februari någon gång. Innan dess hade våra gemensamma vänner visat bild på honom och sagt art detta är en kille du ska träffa, han är bäst. Men då var jag redan upptagen. Andra gången var på en sommarfest hos våra gemensamma vänner, då såg jag honom igen. Detta var också 2017. Hamnade i samma bord som hans syskon och hade inte en blekaste aning att dom skulle bli min nya familj sen ☺️ jag hade fortfarande pojkvän under denna tid och mina vänner var på mig att jag skulle träffa denna kille. I september/oktober 2017 gör jag och min dåvarande pojkvän slut, det kändes väldigt bra. Mina vänner nämnde min nuvarande kille för mig varje gång vi sågs, har hört att det hållits möten för att para ihop oss m.m  😂😂 underbart! Jag blir alltmer nyfiken på denna kille som jag hört så mycket gott om, så i januari lägger jag till honom på fb och han skriver till mig, han får ligga på och det tar en månad innan jag går med på en dejt. Jag var så pirrig och vi hade bestämt dejt den 14 februari men jag var så nervös så han fick hämta mig efter jobbet den 13e, minns när jag parkerade min jobbil och han mötte mig, vilken underbart vacker människa som stod framför mig. Vad vi pratade den kvällen för första gången själva. Sedan den 14e hade vi vår riktiga dejt och sedan den dagen var det vi två. 

I går var det ett halvår sedan, vad tiden går 😱 shit!
Och i dag blir vi sambos på riktigt, eller egentligen kan man nog säga att vi blev sambos från dag ett 😂 nä men sambos på "riktigt" när jag fick frågan om jag inte skulle hyra ut min lägenhet hände innan sommaren , i dag hyr jag ut min bostadsrätt till mina nya hyresgäster, var och fixade det sista nyss och snart ska jag välkomna dom till min lilla pärla till hem. Och nu är det ett kaos i vår lägenhet. Haha, älskling och M hjälpte till för en stund sedan med min soffa, så nu står det en till soffa i vår lägenhet 🙈 och en flyttkartong. Låter lite men för mig som vill ha ordning å reda är det mycket 😅 men får stå ut, på fredag kommer vårt underbara nya köksbord med, så himla fint. Åh vad jag längtar. Det kommer att bli så fint, har massor av planer för vår lägenhet. Det kommer att bli "gubbstil" stilrent, classy, asgrymt här hemma när det är klart. Vid löning ska vi införskaffa nattduksbord som jag hittade, på Ikea för en gångs skull. Gillar blandad stil. Några väggar ska bli marinblåa med, kristallkrona på det, fint runt träbord med assköna stolar, gulddetaljer på viss inredning, mörka sängbord. Kommer att lägga ut bilder så ni får se förvandlingen. 

För övrigt i dag, lunchade med grabbarna , städat, städat å städat. Om ca en timme ska jag träffa mina hyresgäster 🥂 ska även hinna med lite jobb. 

(null)