The meg, familjemiddag och Mad men

Hej mina läsare!

Kom precis hem från tandläkaren, har putsat och fixat tänderna så nu är dom superfräsha. Älskar att göra munvård hos tandläkaren och polera tänderna sen. 

Har fixat lite här hemma och ska snart sälja lite saker 👏 bland annat ett par oanvända boxningshandskar, ska även rensa i garderoben med, sälja av lite där med. Även en tv och en soffa. 

Ska sätta mig och påbörja min uppsats i medicin sen, vet vad jag ska skriva om och när jag väl börjar skriva så tar det inte lång stund innan det är klart, det är som att något händer i mig när jag skriver, det bara kommer. 

Tänkte berätta lite kort om helgen. I fredags tänkte vi först dra på utomhusbio där dom skulle visat fucking Åmål men det ösregnade så vi bestämde att vi skulle gå på vanlig bio istället, vi frågade våra vänner om dom ville hänga med på the meg i 3D så vi såg den, riktigt bra var den och den rekommenderar jag, vill se slender man med, tror att den hette det. Bion slutade halv tolv på kvällen så sen drog vi hem och la oss i sängen och kollade på en film. Lördagen började med kaffe hos älsklings bror och tjej, sedan åkte vi alla runt i lite affärer och käkade thai, Efter det fixade vi hemma och sedan drog vi till min familj och hängde där, studsade studsmatta, umgicks, kollade fotboll och åt tacos. Alla var samlade av syskonen och det händer inte ofta (tonåringar you know) så det var superdupermega mysigt. En av de bästa kvällar på två år. Söndagen åkte vi iväg med några kompisar och uträttade lite ärenden innan vi båda la oss i soffan och kollade på vår serie mad men. Jättebra serie btw.

Dom hade en jättefin hamburgerrestaurang vid Västberga som vi besökte igår, dock hade vi två redan ätit men hamburgarna våra vänner beställde såg riktigt goda ut. Kolla bara inredningen ☺️

Kolla vårt nya bord , jättefint, ser dock lite tomt ut just nu men sakta och säkert börjar det bli riktigt fint här hemma. Vill ha en fluffig marinblå matta under bordet, tips mottages gärna 🙏

Ikväll blir det kalasfirande ☺️
(null)

(null)

(null)

(null)


Allmänt | |
Upp