Hela år 2018 😊 minnena för livet

Hej bloggen!

Vi börjar med januari månad, jag bodde i min lägenhet, var singel och undrade om jag någonsin skulle hitta en äkta kärlek, jag hade mina vänner som ville att jag skulle träffa en kille som dom var vänner med, dom hade varit på mig i över ett år och verkligen ville att jag skulle träffa denne person, jag hade träffat honom två gånger innan men då var jag upptagen, detta var 2017. Eftersom  både våra gemensamma vänner står oss båda extremt nära hjärtat (ni förstår inte vad ni betyder, får tårar när jag tänker på er) så väcktes en stor nyfikenhet på denna kille, den byggdes upp mer och mer, jag var livrädd för kärleken, efter flera år av oseriösa killar så höll jag mitt hjärta hårt. Men jag skickade en vänförfrågan i januari på Fb, han bekräftade den och började skriva till mig, varje dag, han frågade om vi skulle ses, ta en bio. Jag sa nej, men jag var så nyfiken på denna person, efter en månad av skrivande och så så sa jag till slut ja till en dejt . Nu är vi inne i februari, den 13e februari skriver jag till honom att han får hämta mig efter jobbet eftersom att jag är så nervös inför vår första dejt som skulle ske dagen efter 🙈🙈 han hämtar mig på jobbet, jag jobbade kväll, parkerar min jobbil och där står han. Det var faktiskt inte vårt första möte sedan 2017 utan jag var till hans jobb några dagar tidigare för att "hälsa på min hund" hihi, men det var ju för att se honom. Hur som helst, vi hade vår första dejt den 14e februari. Det är en av dom bästa stunder 2018 som jag tar med mig i livet.

Jag åkte till Barcelona i maj , det är också ett fint minne jag kommer att minnas, sedan kom sommaren, vi hade småresor i Sverige, bland annat till Lycksele, Fjällbacka och Halmstad i goda vänners sällskap, det glömmer jag aldrig och längtar redan nu till sommaren 😊 vi upplevde bröllop denna sommar, jag älskar bröllop och drömmer om mitt eget. Sedan var det dags för kebnekaise, alltså vilken upplevelse 🙈🙈🙈 jag stannade kvar i fjällstationen men bara att vara där var gudomligt, vilken natur, renar, vattnet ur bäckarna, maten, vandringen från Nikaloukta, Kiruna, Piteå havsbad, allt, människorna 😊 detta var i augusti, september då, då ger jag min sambo som vi hunnit bli i maj någon gång 🙈🙈🙈 en present, en resa till Budapest i fem dagar 😄 vilken fantastisk resa det blev, så himla kul vi hade, och det är viktigt för mig då jag älskar att resa, vi fungerade till 100% på denna resa, så mycket kärlek, lekfullhet, maten, allt vi upplevde i Budapest, jag klarade Budapest Eye som är ett stort pariserhjul i staden, så vackert, jag vågade att titta 🙈 wohooooo! Parlamentshuset var helt overkligt vackert 😱😱 fem fantastiska dagar.  Jag har fått så fina människor in i mitt liv som jag är så tacksam för , jag är så tacksam över dom två hemmen mina hundar fick ❤️🙏 bästa hemmen till dom bästa hundarna, dom förtjänar bara det bästa och det har dom, och att få följa deras nya liv är en sådan tacksamhet. Dom var mitt allt, men jag var tvungen att lämna bort dom iom olyckan 2016. 

Vad är det mer 2018 som jag aldrig glömmer, jag kommer att få uppleva the steam hotel, det är en dröm, alla mysiga biobesök och middagar med våra goa vänner, stunder med nära och kära, när vi bokade afrikaresan, hur vi satt där med tio drömresor var och kom fram till denna resa 😊jag skapar fina minnen varje dag, skulle kunna skriva om varje dag ✍️ detta är några speciella moments hittills och jag är redo att skapa fler vackra minnen.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Allmänt | |
Upp