Jag är så pirrig i magen 🙈

God morgon bloggen ! 

Har precis vaknat och ligger fortfarande kvar i sängen, lyssnar på en podd och ska snart göra lite frukost och göra mig redo för denna fredag. Har lite ärenden att göra i dag.

I går var vi och vaccinerade oss. Sista sprutorna innan Afrikaresan, jag fick två sprutor och i dag känns det i båda armarna 😩 båda fick reaktioner i går av vaccinet, jag mådde jätteilla och höll på att spy flera gånger.. Nu är det ett halvår till nästa sprutor så det är skönt. Jag önskade bara att det fanns ett vaccin mot malaria så man slapp äta malariatabletter, vi kommer få äta det i 22 dagar.. Nu är det bara att fixa visum till både Tanzania och Zanzibar , denna resa kommer att gå på mer än 40.000 kr per person. Bara resan kosta 35.000, då ingår mycket men bara halvpension på Zanzibar, sen visum , 500 kr per land och per person. Vaccinen vi behövde var hepatit A + B, gula febern, ducoral och malariatabletter. Kläder och sen fickpengar. Men det här är en resa för livet 😊 sen fyllde vi på med stelkramp ( den kanske man måste ta ) nu är det mindre än två månader kvar till vår livs resa 🙈🙈 jätte pirrigt i magen ! Hakuna matata !!!

Sedan åkte vi till lite butiker och sen hem och lagade fjärilskottletter, bea och hasselbackspotatis 😋😋 och till det, gåsmamman som vanligt, vi är inne på andra säsongen . 

Nä om man ska gå upp och göra lite frukost och göra sig redo för denna fredag 😊 

(null)

Allmänt | |
Upp