Svenska kriminalserier och lite annat smått och gott ☺️

Hej bloggen! 

Hade en fantastisk dag på jobbet i går, haft hela veckan hittills. Goa kunder och jag känner att jag bara utvecklas mer och mer som människa, det är en skön känsla. Att man samlar kunskap i både i sig själv, det praktiska, hos kunder, kollegor, och teorin. Jag har aldrig riktigt fastnat för att bara sitta i skolbänken, jag lär mig som bäst när jag får utföra sakerna. Jag har examen i interaktionsdesign (webbdesign) och jag gjorde min praktik på Bahnhof där jag byggde en hemsida, höll på med produktblad m.m , på dom 10 veckorna lärde jag mig en hel del och på lektionerna satt jag och sov 😂 nä men skämtåsido.. iof somnade jag faktisk en gång på lektionen och vaknade upp genom att jag gjorde värsta grisljudet, wopsi 😂😂😂🙈🙈🙈🙈 hahaha! Men vad jag vill ha sagt är att jag gillade verkligen praktiken, där sög jag åt mig det mesta av kunskapen. Men jag klarade skolan med då jag har mitt examen. 

Blev hämtad av sambon efter jobbet, sen åkte vi bara hem, fastnade framför vår serie gåsmamman ( jag ÄLSKAR svenska kriminalserier) och bara tog det lugnt. I dag kommer sista delen av jägarna serien 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 wohoooo! ☺️ men först är vi bortbjudna på middag denna lillördag ☺️☺️ ska bli mysigt! 

Annars idag då, tagit lite prover på vc äntligen. Kunde inte ta dom förrän nu, skönt att bli av med dom.. nästa vecka börjar utredningen med stormsteg 🙏🙏 min mage är fortfarande jättesvullen och värker.  Den känns konstig huhu.. 

Har även varit iväg på lite ärenden i dag ☺️ nu håller jag på att storstäda här hemma och tvättar. Jag tycker ändå livet är Heeeeelt fantastiskt och jag älskar att skapa minnen, annorlunda minnen, minnen för livet, se världen och göra saker ☺️ nästa vecka händer en massa roliga saker, bla ska vi till ett ställe jag har velat åka till jättelänge 🙏🙈😍Längtar galet mycket!  (null)

Allmänt | |
Upp