Alla ❤️ Dag

Kommentera
God morgon! Har precis kommit hem från gymmet, körde armar i dag vilket jag tycker är tråkigast att köra 😂🙈 men det blev 45 minuter iaf. Sedan kör jag alltid mage varje gång jag är på gymmet. I dag hade jag en gubbe som träningskompis 😂 jag satt och gäspade och han sa : sluta gäspa, nu kör vi. Jag fick tillbaka orken och körde på med min magövning, pust ! Har nog inte kört mage så hårt tidigare 😂 så imorgon kommer det väl att göra ont när jag skrattar 🙈

I dag kommer en av mina bästa vänner/extra mamma/kollega och käkar lunch hemma hos mig, hon tog med sig två matlådor till jobbet i morse, så jävla underbar 💕 sjömansbiff 😋 ska bli så gott, och sedan ska vi planera vad vi ska göra med mitt fönster 🙈🙈 jag måste skaffa gardiner eller något men mitt fönster är väldigt stort så det är lite krångligt, var på Ikea här om dagen med och fick hjälp hur jag ska göra, det lät extremt krångligt så jag kände mig väldigt dum haha. Jag kan inte bestämma mig om jag vill GA gardiner, lamell eller persienner 🙈

På onsdag är det Alla ❤️ Dag, så gullig dag. Har inte firat den speciellt ofta. Fast det måste jag ha gjort då jag haft ett förhållande på 7 år, ett på 2 och ett på 3 år. Jo men det har jag. Det spelar egentligen ingen roll hur man firar den dagen, bara man få vara med någon man tycker om, men jag har iaf ett häftigt minne, det var år 2012 och jag och mitt ex plus 4 kompisar var i Thailand och på alla ❤️ dag så var vi i Ao Nagn, min släkt tog med oss till ett tigertempel i Krabi och efter det åkte vi till varma källare där inga turister var, bara massor av thai. Det var så otroligt skönt, varmt och massor av skratt. Nedanför källorna så rann floden, och där var vattnet iskallt 😱 men det blev ett dopp där 🙈 sen skulle några thaibarn fotas med mig, så söta. Sen åkte vi vidare till en thairestaurang som ligger nära där min släkt bor i Krabi, inget turistställe. Där beställde vi in massor av olika thairätter bla tigerräkor 😋 vi avslutade kvällen på Ao nagn beach med solnedgång, festligheter och så släppte jag upp en ballong format som ett hjärta i luften ! 

Jag funderar på att åka tillbaka till Thailand nästa vinter... Åka runt lite ☺️ det är ju min familjs land, mina föräldrar åkte dit varje år, och jag har inte velat åka dit sedan olyckan. Men jag ska göra det nu, jag saknar det så mycket ! 

Mitt favoritställe är givetvis Ao Nagn då släkten bor där men sen är Koh Lanta storfavoriten, lugnt, mysigt och man har en strand för sig själv, iaf där vi var i Klong Niin. Då bodde jag och mina bröder i en villa för oss själva och dom andra i en villa. Sedan åt man frukost vid stranden , och sedan fanns det en reaggebar precis bredvid vid stranden, jag är uppväxt med den musiken och det var så häftigt att sitta på kuddar på golvet , lyssna på liveband, höra havet och ha en stjärnklar himmel 😍 det är magi för mig. Jag är en extremt romantisk tjej !  (null)