From Amsterdam- Danmark til Stockholm and a little from Thailand ☺️

Kommentera
(null)

Min daddy har varit ute och rest med jobbet i veckan, dom skulle ha kommit i torsdags men det blev något tekniskt fel och 24 timmar senare är han äntligen hemma. Dom fick bra med ersättning och allt. Minns när jag var i Santorini första gången, lyxö och jag hade packat de finaste klänningarna. Skulle vara där i fem dagar, och så valde min väska att åka till ett annat land istället 😢 fick givetvis pengar av bolaget jag flög med att köpa kläder i Santorini, blev riktiga turistkläder 😂😂😂🙈 det förstörde mycket av resan och jag fick även pengar för möda och besvär...  Hur som helst, fick lite presenter, en kylskåpsmagnet som jag alltid bet om när han är ute och reser 😂 gjort det sedan jag var liten. Kylskåpsmagneter och kortlekar är sånt jag måste köpa när jag är ute och reser ☺️😇

Jag älskar verkligen att resa och Grekland har blivit storfavoriten av de länderna jag varit i ☺️ Thailand är också en storfavorit. Jag har så många smultronställen där jag måste tipsa om 👍

Kan börja med ett av dom. Phi phi öarna var riktigt fint, bodde på den ön i tre dagar när jag var på backpackerresa för något år sedan. Bodde hundra meter ifrån stranden, (null)

 påminde lite om gamla stan där, smågator. 3 dagar där räckte gott och väl, tror vi åkte båt från ao nang , inte helt hundra. Vi snorklade även där och bara kopplade av.  (null)

Därifrån åkte vi till Maya bay beach, ni vet från filmen the beach med Leonardo dicaprio, stranden kände man väl igen. Hur vackert som helst, dit måste ni 😍 (null)

(null)