Nördat mig i helgen 🤓

Kommentera
(null)

Åhhh jag har bara legat i sängen och spelat massor av super Mario och haft en skål med choklad bredvid mig hela helgen,  fast det var bara ett önsketänkande , huhu 😂😫 jag måste ta hit min tv, och jag måste lyckas få tag på Nintendo 8 bitars, jag fattar inte vart mitt har tagit vägen 😭😭 iof fick jag det när jag typ var fem år men det lär ju fortfarande fungera. Måste leta efter det till våren. 

Så i går gjorde jag absolut ingenting och det var behövligt . Jag var på gymmet och körde kondition, cyklade en mil och sedan körde jag min rump och lårmaskin ett bra tag. Jag storstädade hemma och fixade, tvättade. Sånt man inte hinner med annars. Och hör och häpna, jag lagade mat, wohooo! Jag lagade japansk fisk (pangasius) med potatis och turkisk yoghurt 😋 nomnom! Inte så avancerat men nu har jag inte ätit ute på hela helgen 👍 hihi! 

I dag har jag pluggat 🤓 gjort klart en stor uppgift som inte var så jättekul, tog tre timmar 🤭 men sen var en uppgift med bara egna ord och då var det skitkul så hann göra klart den med 💪Yes! 

Var även på gymmet och körde styrka i dag, olika ben och rumpmasklner!