En helg ute 🌞

Den hĂ€r helgen har spenderats mycket utomhus med lĂ„nga promenader, snowracingĂ„kning, korvgrillning, varm choklad och trĂ€ning. 

Dagen spenderades med min kusin med familj, vi Ă„kte till Nyckelviken och Ă„kte snowracing med barnen, jag har inte Ă„kt pĂ„ hur mĂ„nga Ă„r som helst och det slutade med att jag skrattade mest i backen 😂 sĂ„ jĂ€kla roligt. Första gĂ„ngen Ă„kte jag med lilltjejen och dĂ„ höll vi bĂ„da i ratten, sen nĂ€r jag Ă„kte med hennes brorsa sĂ„ lĂ€t jag honom hĂ„lla i ratten, jag höll pĂ„ att flyga av flera gĂ„nger innan jag till sist tog tag i ratten đŸ˜±đŸ˜‚  fy vad lĂ€skigt men Ă€ndĂ„ sĂ„ kul. Dock var det ett trĂ€ningspass upp för backen igen dĂ„ jag drog pĂ„ tvĂ„ sötnosar med â˜ș men vad gör man inte för dom 😇😇

Efter det sĂ„ tog jag med barnen och kollade pĂ„ djuren, sedan grillade vi korv och drack varm choklad, bĂ€sta nĂ€r man Ă€r ute i kylan. 

Efter det drog jag och bĂ€stis till gymmet, jag kommer inte kunna gĂ„ i morgon 🙈 jĂ€klar vad vi körde ben och jag börjar att se resultat, jag bygger upp min kropp, jag trĂ€nar inte för att gĂ„ ner i vikt. TvĂ€rtom! SĂ„ det Ă€r mycket styrka jag kör, men Ă€ven lite kondition. 

Sen kom dagens skrattanfall, jag har extremt lĂ€tt för skratt och Ă€r en vĂ€ldigt glad och knasig tjej, hur som helst, efter gymmet sĂ„ gĂ„r vi mot bilen och den behövdes verkligen skrapas , dock nĂ€r bff skrapade framrutan hĂ€nde det ingenting, det tog nog nĂ„gra sekunder innan vi bĂ„da fattade att det var innifrĂ„n 😂😂 Ă€sh det gĂ„r inte att skriva om hĂ€ndelsen, det lĂ„ter inge kul men det första jag sa efter vĂ„rt gemensamma skrattanfall var att jag önskar att jag hade det pĂ„ film. Herreguuud 😂 jag Ă€lskar verkligen att skratta 😊

Sen har kvĂ€llen spenderats framför min serie med god mat och söndagsgodis 😋

Lite bilder frĂ„n nyckelviken  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

AllmÀnt | |
Upp