En helg ute 🌞

Kommentera
Den här helgen har spenderats mycket utomhus med långa promenader, snowracingåkning, korvgrillning, varm choklad och träning. 

Dagen spenderades med min kusin med familj, vi åkte till Nyckelviken och åkte snowracing med barnen, jag har inte åkt på hur många år som helst och det slutade med att jag skrattade mest i backen 😂 så jäkla roligt. Första gången åkte jag med lilltjejen och då höll vi båda i ratten, sen när jag åkte med hennes brorsa så lät jag honom hålla i ratten, jag höll på att flyga av flera gånger innan jag till sist tog tag i ratten 😱😂  fy vad läskigt men ändå så kul. Dock var det ett träningspass upp för backen igen då jag drog på två sötnosar med ☺️ men vad gör man inte för dom 😇😇

Efter det så tog jag med barnen och kollade på djuren, sedan grillade vi korv och drack varm choklad, bästa när man är ute i kylan. 

Efter det drog jag och bästis till gymmet, jag kommer inte kunna gå i morgon 🙈 jäklar vad vi körde ben och jag börjar att se resultat, jag bygger upp min kropp, jag tränar inte för att gå ner i vikt. Tvärtom! Så det är mycket styrka jag kör, men även lite kondition. 

Sen kom dagens skrattanfall, jag har extremt lätt för skratt och är en väldigt glad och knasig tjej, hur som helst, efter gymmet så går vi mot bilen och den behövdes verkligen skrapas , dock när bff skrapade framrutan hände det ingenting, det tog nog några sekunder innan vi båda fattade att det var innifrån 😂😂 äsh det går inte att skriva om händelsen, det låter inge kul men det första jag sa efter vårt gemensamma skrattanfall var att jag önskar att jag hade det på film. Herreguuud 😂 jag älskar verkligen att skratta 😊

Sen har kvällen spenderats framför min serie med god mat och söndagsgodis 😋

Lite bilder från nyckelviken  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)