För bara en dag

Kommentera
(null)

(null)

Mina tre första dagar av detta år har bestått av jobb, jobb och jobb. Att få ta hand om patienter med kraftig ångest är då jag jobbar som bäst, jag har många många års erfarenhet av svår ångest, panik, och massor av jobbiga situationer så jag hanterar sådana situationer väldigt bra och det är då jag verkligen får visa ett bra jobb, jag har fått tagit hand om ett självmordsförsök för ett tag sedan med. Psykologi har alltid intresserat mig och en av de sakerna jag ville bli när jag var yngre var just psykolog med specialutbildad i krissituationer. Jag har fått sett mycket och bland annat tagit hand om extremt trasiga människor, människor som kommer från andra länder med ett tungt bagage, tagit hand om människor som bara ligger och krampar i ett ångesttillstånd, vilsna själar, många barn av olika diagnoser, jag har fått lära mig att prata med händerna, pratat med personer med svår ångest på telefon, mitt tidigare liv har varit väldigt intressant, mycket lärdom och det har utvecklat mig till den människa jag är i dag, Jag saknar det livet väldigt mycket nu, nu uppskattar man det, när det är för sent, Det var liksom du och jag mamma, nu är det bara jag. Jag är kvar och allt jag har fått uppleva med dig har jag sån stor nytta av i dag, jag önskar att du satt på min axel för en dag och fick se den människa jag är i dag. tänk om du bara kunde komma över en dag och bara få se hur jag bor, i min första egna lägenhet, som jag äger, jag behöver dina inredningstips, jag behöver se dig i min lägenhet, hur du skulle gå runt och plocka, klaga lite kanske, hur du skulle ändra och dona så att det blir riktigt mysigt, jag behöver att du kommer över en enda dag och bara sitter här och pratar med mig, om allt, att jag får berätta allt som har hänt, ligga i din famn och bara få din kram, en kram som bara en mamma kan ge. Jag fick ju inte säga hej då till dig, säga allt jag behöver säga, du bara försvann på en sekund. Från skratt och liv till att falla och sen bara vara helt tyst, och sedan dö. Var du tvungen att göra det liksom, ramla. Var du det, hur fan kan du göra det, hur kan du trilla så illa att du inte vaknade upp igen? jag är så arg på dig ibland, förlåt för att jag är det men jag behöver dig här hos mig, jag behöver inte dig som en skyddsängel där uppe, jag behöver dig här nere på jorden. Kom tillbaka, bara för en dag åtminstonde, jag måste få säga saker till dig, jag måste få visa dig saker. 
 
Du har lärt mig så himla myckret och det tar jag med mig genom livet nu, med mycket skratt och underbara minnen, jag har lärt mig att jag kan bestämma hur jag ska må, och jag väljer att må bra, jag väljer att till iaf 99% alltid vara glad, skratta och skapa magi. Jag väljer livet, och jag väljer att göra det bästa av det, ibland gråter jag absolut, ibland mår jag skit, men jag väljer att må skit i några minuter sen bestämmer jag mig att må bra igen och vara glad. Det är viktigt att våga visa känslor. Det är viktigt att lära sig att tänka rätt, och man utvecklas hela tiden som människa och den resan kan vara helt otrolig om man väljer rätt väg. 
 
Okej om jag ska skriva lite om dagarna då, det har för det mesta bara bestått av jobb, i dag efter jobbet käkade jag lunch med en väldigt nära vän och sedan mötte vi upp S och så tog vi en sväng till Mio, älskar deras inredning, köpte mig en prydnadsstege i svart och saxar så nu kan jag bocka av det på listan "most have".. De hade en grymt snygg matta som jag var sugen på, den är mörk och jag har ganska litet hemma så jag vet inte om mörkt är den bästa färgen, varför tvekade jag där för, varför köpte jag inte bara mattan så kunde jag testa hur det blev hemma istället, jag får åka dit någon dag och köpa den helt enkelt. Jag har inte gjort så mycket i min lägenhet och den behöver verkligen inredas. Jag har typ ingenting hemma, den känns inte ombonad, rätt tråkig skulle jag säga, men sakta och säkert börjar det hända saker. 
 
Sen mötte jag upp min PT på gymmet, körde igenom det jag ville ha hjälp med i en timme, sen körde jag en halvtimme själv och nu sitter jag här och skriver och lyssnar på Taylor Swift.