Mmm pizza

Kommentera
Jag hade ett litet uppehåll från bloggen i några dagar, tankarna bara snurrade i huvudet och jag fick inte ut dom här på bloggen, det gick bara inte. Nu får dom bara komma, orden. I helgen gjorde jag inte så mycket, i söndags jobbade jag, i går jobbade jag och efter jobbet käkade jag middag med min fina vän, det blev pizza på en italiensk restaurang, riktigt god pizza. Rnr heter restaurangen ! Där satt vi i några timmar 💕 efter att vi skiljdes åt bytte jag om och drog till gymmet och körde kondition och även mage. 

I dag var jag i väg till sjukhuset med en kund. Jag tycker det är väldigt intressant och då lär jag mig alltid något nytt 🤓 det påminde mig om att jag gjorde en jobbig biopsi i magen för någon månad sedan och senare i veckan har jag läkartid för att få provsvaret..  Äntligen! 

Efter jobbet åkte jag i väg med en vän och hämtade en ursöt vovve på hunddagis innan jag fick skjuts hem. Sprang in på affären och handlade lite och drog sedan till gymmet, hade ingen motivation alls så efter 20 minuter drog jag hem och fixade, städade och tvättade ! Sedan har jag bara kollat på min serie! 

(null)