Fjällbacka 😍

I söndags åkte vi till Fjällbacka , jag älskar serien fjällbackamorden från böckerna skrivet av Camilla Läckberg så vi tog en sväng dit och det var så himla vackert där, hur fint som helst, över förväntningarna, vi gick runt där , det fanns en trappa upp till ett berg med en underbar utsikt, dock vågade inte jag så älskling fick ta min mobil och fota, det var riktigt brant 🙈 sen gick vi genom ett berg med stenras, as häftigt, som tagen ur en scen från Ronja Rövardotter. Det var jättemysiga timmar i Fjällbacka och jag rekommenderar starkt att åka dit. Vi avslutade trippen dit med thaimat. 

Nästa stad jag vill besöka är Smögen ☺️ får se när det blir av. En tripp till Västerås kommer det att bli senare i sommar och besöka the steam hotel bl.a. Sen bär det av till Norrland snart, vilken sommar jag har 🙈🙈väck mig inte från denna dröm om det nu är det. 

Vi kom hem sent i söndags och somnade, i går begav vi oss ut i Skärgårn där vi fortfarande befinner oss. I går tog vi båten och älskling provade vattenskidor för första gången. Jag ska också prova det nån dag. Sedan grillade vi med hans familj och bara slappade. I skrivandets stund befinner jag mig ute på sjön, så otroligt vackert och jag bara njuter av livet. Livet är fan vad man gör det till, och jag ska göra det bästa av mitt liv , suga in mig av allt bra som händer, växa av det dåliga , leva !

Små stunder av personer som betyder ger så mycket för själen. Träffade mina syskon en snabbis i går, de är i den åldern då man inte har tid med storasystern, haha. Men bara dom minutrarna med dom ger mig så mycket ❤️ att bara få se dom ! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Allmänt | |
Upp