FjĂ€llbacka 😍

Kommentera
I söndags Ă„kte vi till FjĂ€llbacka , jag Ă€lskar serien fjĂ€llbackamorden frĂ„n böckerna skrivet av Camilla LĂ€ckberg sĂ„ vi tog en svĂ€ng dit och det var sĂ„ himla vackert dĂ€r, hur fint som helst, över förvĂ€ntningarna, vi gick runt dĂ€r , det fanns en trappa upp till ett berg med en underbar utsikt, dock vĂ„gade inte jag sĂ„ Ă€lskling fick ta min mobil och fota, det var riktigt brant 🙈 sen gick vi genom ett berg med stenras, as hĂ€ftigt, som tagen ur en scen frĂ„n Ronja Rövardotter. Det var jĂ€ttemysiga timmar i FjĂ€llbacka och jag rekommenderar starkt att Ă„ka dit. Vi avslutade trippen dit med thaimat. 

NĂ€sta stad jag vill besöka Ă€r Smögen â˜ș fĂ„r se nĂ€r det blir av. En tripp till VĂ€sterĂ„s kommer det att bli senare i sommar och besöka the steam hotel bl.a. Sen bĂ€r det av till Norrland snart, vilken sommar jag har 🙈🙈vĂ€ck mig inte frĂ„n denna dröm om det nu Ă€r det. 

Vi kom hem sent i söndags och somnade, i gÄr begav vi oss ut i SkÀrgÄrn dÀr vi fortfarande befinner oss. I gÄr tog vi bÄten och Àlskling provade vattenskidor för första gÄngen. Jag ska ocksÄ prova det nÄn dag. Sedan grillade vi med hans familj och bara slappade. I skrivandets stund befinner jag mig ute pÄ sjön, sÄ otroligt vackert och jag bara njuter av livet. Livet Àr fan vad man gör det till, och jag ska göra det bÀsta av mitt liv , suga in mig av allt bra som hÀnder, vÀxa av det dÄliga , leva !

SmĂ„ stunder av personer som betyder ger sĂ„ mycket för sjĂ€len. TrĂ€ffade mina syskon en snabbis i gĂ„r, de Ă€r i den Ă„ldern dĂ„ man inte har tid med storasystern, haha. Men bara dom minutrarna med dom ger mig sĂ„ mycket ❀ att bara fĂ„ se dom ! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)