Häng med syster, tacomiddag och en dejtbox ☺️

Kommentera
Hej igen mina läsare 🤟

I går var jag först och jobbade, sedan mötte jag upp lillasyster för lite shopping till henne. Hon var ute efter bland annat en Levis T-shirt men den var tyvärr slut. Men vi hittade en hel del annat ☺️ bland annat skor, underkläder och sedan käkade vi sushi, mumsfillibabba 😋 Just nu vill hon bli frisör när hon blir stor och hon älskar att hålla på både med hår och naglar och är så duktig på det också. Så när vi drog hem fick hon fixa mina tånaglar och hon gjorde ett grymt jobb, så nu är dom sommarfina med rosa nagellack på. 

När syster åkte hem så begav vi oss till älsklings bror med flickvän på middag, det blev en av mina favoriträtter, tacos 😋😋😋 och sedan tårta till efterrätt 😋 jag fick en sån himla spännande present, ska blogga om den senare men det var iaf en dejtbox med massor av spännande saker 🙈 TACK snälla ni för en toppenmiddag och för presenten 🌸

Blev lite fotboll och sedan avslutade vi kvällen med skräckfilmen dont knock twise, där vi båda hoppade till flera gånger 😂😂😂😱😱 somnade dock på slutet, wopsi! 

Tar igen lite bloggande om ni undrar  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)