Happy birthday little me 🎉

Kommentera
Hej mina lÀsare!

Den 27e fyllde jag Ă„r och jag hade en perfekt födelsedag helt i min smak och jag fick vara med min Ă€lskling hela dagen 😍 han tog ledigt frĂ„n jobbet för att fira mig hela dagen. 

Dagen började med sĂ„ng och pussar, sedan hoppade jag in i duschen och efter det Ă„t vi en frukost och Ă€lskling berĂ€ttade vad vi skulle göra och jag ville bara komma ivĂ€g fort till en av de vackraste platserna jag varit pĂ„. Packade ivrigt min vĂ€ska och sedan satte vi oss i bilen, vi Ă„kte först och hĂ€lsade pĂ„ mamma, spelade tvĂ„ lĂ„tar som jag valde pĂ„ begravningen, tĂ„rarna kom. Andra födelsedagen utan den personen som betytt mest och betyder mest för mig, jag saknar dig mamma. Det var sĂ„ vackert vid hennes sten, massor av lila blommor och en stor vit fĂ„gel och mina hjĂ€rtan och texter. 

Efter det köpte vi med oss middag och sushilunch och sĂ„ Ă„kte vi till platsen, en av mina smultronstĂ€llen 🙏🙈 vi kĂ€kade lunch, tog en lĂ„ngpromenad pĂ„ nĂ€stan en halv mil, gick genom terrĂ€ng i skogen dĂ€r jag började klaga pĂ„ att jag hade fel skor 🙈 tunna tygskor/toffelaktiga skor 😂haha gnĂ€llfia... Efter promenaden tog vi bĂ„ten och Ă„kte en svĂ€ng, hur mysigt som helst. Och efter det laddade vi upp för matchen mellan Sverige och Mexico dĂ€r vi vann med 3-0 🎉🎉🎉🎉🎉 vilken present. 

Efter matchen Ă„t vi middag med svĂ€rförĂ€ldrarna, grillat och godaste efterrĂ€tten, chokladfondy med banan och jordgubbar, nom nom. 😋

Jag svalde Ängesten och var bara sÄ himla tacksam för dagen. Jag hatar den 27e, datumet dÄ mamma var med om sin tragiska olycka. Datumet som alltid fÄr mig att fÄ en klump i magen, det datumet som antingen blir det bÀsta datumet ever eller det mest hemska för mig. Det datumet som var mitt lyckotal men som inte lÀngre Àr det. Det datumet som Àr mitt sorgedatum. Det datumet som pÄminner mig om att det bara Àr tvÄ mÄnader kvar till Ärsdagen av olycksdagen !

Efter efterrĂ€tten la vi oss i soffan och pratade, sedan blev det skrĂ€ckfilm, blev en sen kvĂ€ll och vi sov över fast vi bĂ„da skulle upp tidigt till vĂ„ra jobb â˜ș

Jag vill tacka min fantastiska pojkvĂ€n för en magisk födelsedag❀ du Ă€r otrolig! Jag vill tacka svĂ€rfar plus en för att ni spenderade dagen med oss , jag vill tacka alla ni som grattade mig 😇 TACK! Jag vill tacka min skyddsĂ€ngel mamma för att du Ă€r vĂ€rldens bĂ€sta mamma och vĂ€gleder mig varje dag.  Jag vill tacka för det fantastiska liv jag faktiskt har, jag vill tacka mitt jobb för att det Ă€r en helt underbar arbetsplats. Jag vill tacka mig sjĂ€lv att jag  utvecklar mig sjĂ€lv varje dag till en bĂ€ttre mĂ€nniska ! 

TUSEN TACK 🙏🙏

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)