Nu tar jag helg !

Kommentera
Hej mina läsare !

Den här veckan har gått väldigt fort, den har bestått av jobb, plugg, middagar och myskvällar. Har börjat med kursen medicin vilket är extremt intressant. Gjorde klart en hel del här om dagen vilket jag känner mig stolt över.

Ikväll blir det grillkväll och fotboll hos en av våra bästa vänner, ska bli så härligt, dom är så nära så det känns som en familj ❤️ vi har gått igenom mycket tillsammans! Frågan är vad vi ska grilla för gott , S känns verkligen som en storasyster för mig, hon är min förebild och inspiration här i livet, jag har alltid drömt om en storasyster, hon är den personen ! 

Jag sitter på min pojkväns jobb nu, och bara sitts och titta på honom när han jobbar gör mig lycklig, sitter bara och ler fånigt och känner den där lyckan, att just JAG har en sådan otroligt fin människa till pojkvän, både på utsidan och insidan. En otrolig själ. Han tittar på mig titt som tätt och jag blir lite generad , vad jag älskar den människan 🙈 leendet fastnar liksom i ansiktet och jag blir sådär pirrigt kär varje dag. Vi har det otroligt fint tillsammans och skapar magi . Han får mig att stråla 🙏 jag är så tacksam! 

(null)

(null)