Sexleksaker för par

Kommentera

Att ta sexet till en ny nivå är verkligen inget att skämmas för och i dag finns det hur många leksaker som helst för par där båda får njutning. Sex är ingenting att skämmas för att prata om, och inte sexleksaker heller, man hittar sina gränser där på vad som är okej och inte, alla är vi olika. Vad jag tycker är okej kanske inte en annan gör och tvärtom. Att ha ett fungerande och bra sexliv för mig är extremt viktigt i en relation. Att man pratar om det och utvecklar det tillsammans utifrån bådas intressen där. 

 

Jag är en person som alltid ser till att ha den här nykära känslan kvar, vårdar djupt min relation och att ingenting ska bli tråkigt och att vardagslivet blir utöver det vanliga med att ha dejtnight, mycket skratt och bus, hitta på roliga saker, ha kul ihop och ha ett spännande sexliv oavsett hur länge man har varit tillsammans. Och att prova på saker tillsammans, vara nyfiken och uppleva saker. 

 

Det bästa sexlivet skapar man faktiskt med en fast partner, inte one night stand ofta på fyllan. Utan ju mer kärlek och att lära känna varandras kroppar desto bättre sexliv, det växer fram med tiden. Jag talar utifrån mig själv nu men jag har aldrig haft ett bättre sexliv än vad jag har i dag och det har mycket med att jag är så himla kär i människan jag är tillsammans med och alla känslorna man känner. Jag har aldrig upplevt kärlek på den här nivån tidigare.

 

Det är som att jag blir kär om och om igen och jag önskar att alla människor får uppleva denna kärlek. 

 

Hur får man då ett fungerande sexliv? Och hålla det levande oavsett om man har varit tillsammans i en månad eller i flera år. 

 

Jag tror att lekfullheten är en viktig bit, att inte bara köra samma sak hela tiden utan att man skapar en lekfull, sensuell, erotiskt sexliv och att man utforskar det tillsammans, att man har variation. Att man vårdar varandras kroppar och upptäcker nya saker. Om man har dåliga erfarenheter tidigare betyder det inte att det måste vara dåligt nu, med den nya partnern. Prova, upptäck och lek. 

 

(null)