Sovel, jobb och fotboll ⚽️

Kommentera
Hej mina läsare, hoppas att ni har det bra trots det helt underbara midsommarhelgsvädret 😂😂 det slår aldrig fel, det är jämt regnigt denna helg. Huhu! 

I går efter jobb och så så drog vi till Sickla och käkade middag på Sovel, jag har fått cravings ( jag är inte gravid) på just Poke hawaiiansk mat 😍 både den med kycklingen och laxen var Toppen och jag kan verkligen rekommendera den restaurangen. Nom nom nom. Innan vi käkade middag var vi inne på Room/habitat, en inredningsbutik och jag hittade en massa saker jag vill ha, bland annat detta ljus och sedan hittade jag stora bokstäver som är som en myslampa. Jag vill ha en smal hylla ovanför sängen med våra första bokstäver och ett &. Så himla fint, älskar mysiga lampor. 

I dag började vi dagen klockan 06.00, begav oss till våra jobb. Efter det mötte jag upp älskling och hans bror för sushilunch 😋 och efter det drog vi hem till bror nummer 2 och här har vi suttit och kollat på fotboll och käkat chips till från klockan två. Lagat lasagne och kollar på match nummer två just nu, Frankrike -Peru 👍☺️ jag börjar bli mer och mer inne i matcherna och tycker att det är spännande. 
Hoppas att Ni får en trevlig torsdagskväll 🌸 (null)

(null)

(null)