đŸ’ȘđŸ€“

I gĂ„r spenderade jag dagen pĂ„ jobbet. Vi fĂ„r se vĂ€ldigt mycket inom sjukvĂ„rd. Jag hade ett vĂ€ldigt intressant schema i gĂ„r. NĂ€r jag kom hem var det bara att gĂ„ och sova. 

I dag har jag varit ledig, varit ner till gymmet tvĂ„ gĂ„nger, först pĂ„ förmiddagen körde jag styrka och sedan pĂ„ eftermiddagen körde jag kondition. 

Har stĂ„tt och lagat massor av matlĂ„dor i dag, en indisk gryta med lammfĂ€rs och sedan gjorde jag tandoorikyckling. Till detta hade jag ris, broccoli och raitasĂ„s. Skönt att bara komma hem och vĂ€rma pĂ„ mat. Jag hinner inte laga mat sĂ„ ofta. Jobbar mycket kvĂ€ll dessa veckor och sĂ„, och sen orkar man inte efter gymmet 🙈 tandoorin var svingod 😋😋😋 nom nom nom. 

Nu pĂ„ kvĂ€llen har jag pluggat, har skrivit tre sidor hittills och jag har tre frĂ„gor kvar av nio, jag fĂ„r köra resten i morgon. Nu blir det seven seconds och vatten 😂😂😂 rensar kroppen lite denna vecka! 👍 jag har varit rĂ€tt dĂ„lig i tvĂ„ veckor och det berodde pĂ„ min sköldkörtel sĂ„ nu har jag ökat min medicin för den sjukdomen. Har varit sjukt trött och haft sĂ„ ont i magen, började med den nya dosen i dag sĂ„ nu jĂ€klar.. đŸ’ȘđŸ’ȘđŸ’ȘđŸ’ȘđŸ’ȘđŸ’Ș

Hoppas att ni haft en bra dag i detta skitvĂ€der đŸ™ˆđŸ˜±

Fyfan vad jag lĂ€ngtar till vĂ„ren och sommaren 🙈🙈🙈  (null)


AllmÀnt | |
Upp