💪🤓

Kommentera
I går spenderade jag dagen på jobbet. Vi får se väldigt mycket inom sjukvård. Jag hade ett väldigt intressant schema i går. När jag kom hem var det bara att gå och sova. 

I dag har jag varit ledig, varit ner till gymmet två gånger, först på förmiddagen körde jag styrka och sedan på eftermiddagen körde jag kondition. 

Har stått och lagat massor av matlådor i dag, en indisk gryta med lammfärs och sedan gjorde jag tandoorikyckling. Till detta hade jag ris, broccoli och raitasås. Skönt att bara komma hem och värma på mat. Jag hinner inte laga mat så ofta. Jobbar mycket kväll dessa veckor och så, och sen orkar man inte efter gymmet 🙈 tandoorin var svingod 😋😋😋 nom nom nom. 

Nu på kvällen har jag pluggat, har skrivit tre sidor hittills och jag har tre frågor kvar av nio, jag får köra resten i morgon. Nu blir det seven seconds och vatten 😂😂😂 rensar kroppen lite denna vecka! 👍 jag har varit rätt dålig i två veckor och det berodde på min sköldkörtel så nu har jag ökat min medicin för den sjukdomen. Har varit sjukt trött och haft så ont i magen, började med den nya dosen i dag så nu jäklar.. 💪💪💪💪💪💪

Hoppas att ni haft en bra dag i detta skitväder 🙈😱

Fyfan vad jag längtar till våren och sommaren 🙈🙈🙈  (null)