Magisk kväll ☺️

Go kväll mina läsare! Är och jobbar just nuboch har en liten rast så tänkte slänga in ett inlägg här innan jag ska till nästa brukare. Vädret i dag har varit helt fantastisk, sol 🌞 och nu är det stjärnklart, jag älskar ju stjärnor så jag tycker att det är helt magiskt ute ikväll. 

I går var jag väldigt dålig och i dag är det värre men jag orkar inte pausa livet för det utan kör på ☺️ jag tycker ju livet är helt underbart 😇🙏 nä men de två senaste veckorna rasade min hälsa helt och jag tog massor av prover och min sköldkörtel visade sig vara sämre så har ökat min medicin för någon dag sedan, och i går kände jag mig extremt dålig. Efter att jag spenderat dagen med familjen åkte jag hem. I dag är min sköldkörtel inflammerad så jag har svinont. Jag får så några gånger per år så jag är van men blä vad trött man blir på den här jäkla körteln.. Så nu ska nya prover tas om 5 veckor. I dag har jag inte gjort så mycket än att jobba, jobbar till ikväll och samma sak i morgon 💪 
Var hemma hos en kund tidigare i dag och som nämnde att jag var ju minsann lucia och han vill gärna vill se mig som lucia nästa gång med ☺️ så roligt att dom minns mig som det och det var så underbart att vara lucia , jag var svinnervös när jag skulle läsa dikten men det gick, och levande ljus och allt. Och förberedelserna innan med en go kollega , riktigt bra dag. Och underbara barn hade jag i mitt luciatåg, och så ville dom fotas med mig , sötnosarna! 

Nu ska jag jobba vidare, ha en trevlig lördagskväll ! 

(null)

(null)Allmänt | |
Upp