Nytt och fräscht!

Kommentera
Jag minns den dagen då jag skrev papper på min lägenhet och att den blev min, min allra första lägenhet som jag köpte, dock kunde jag inte flytta in på en gång då den inte var klar än, de höll fortfarande på att bygga den, men den dagen då jag fick nycklarna i handen och klev in i min vackra lägenhet och jag kände doften av nytt och fräscht, det var en av mina lyckligaste dagar. Det är bara jag som har bott i min lägenhet, alla vitvaror, väggar, golv m.m är helt nytt, och doften av nytt sitter fortfarande kvar, och snart är det årsdagen då jag flyttade in. 
 
Om jag kommer att flytta till hus i framtidenså lutar det mot att köpa ett nyckelfärdigt hus, i den stil jag väljer, från grunden. Man blir lite bortskämd av att få allt nytt och då är det svårt att vilja ha något annat. Hm, bygga hus
i framtiden , spännande att se om min väg leder åt det hållet, jag är öppen för det. En sak som är säkert, att oavsett om jag kommer att bo i lägenhet eller i hus i framtiden så kommer jag att vilja ha en walk in closet och en tvättstuga. 
 
Ett hem är något man skapar med rätt person och jag är inte rädd för att testa nya vägar, då spelar det heller inte så stor roll om det är i hus eller i lägenhet man bor i. Jag kan likväl bo i lägenhet med öppen planlösning, högt i tak, stora fönster, tegelvägg ( vart jag än kommer att bo kommer jag att vilja ha en tegelvägg, jag tycker att det är så himla snyggt) som jag likväl kan bo i en villa i ett fint område. Jag är uppväxt med både och, jag är en södertjej och spenderade mina 10 första år med att bo på Mariatorget och Ringvägen, när jag var 10 år så flyttade vi till en villa i Stockholms Skärgård. Så jag trivs med båda! 
 
Ett hem är där hjärtat finns, och som jag alltid säger, man måste våga ta en väg och inte bara stå i ett vägskäl och tveka, livet blir så mycket roligare och man utvecklas jättemycket som människa om man väljer en väg.