En dag på akuten

Hej mina läsare! 

Vilken pers det var i går. När jag var i Barcelona för 1,5 vecka sedan så blev jag rätt dålig men det hindrade inte mig från att spendera tiden bra där. Jag hade så ont i halsen. Sen blev jag frisk, tills i förrgår. Jag kände på natten hur det smällde till i huvudet, nacken och halsen på samma gång. Kunde knappt vrida nacken och svullen. I förrgår var huvudvärken en tia och jag hade så ont i kroppen. I går gick jag till vc och det slutade med ambulans in till SÖS. Tog massa prover, fick göra datortomografi då dom misstänkte hjärnblödning , fick kontrast vilket var obehagligt, stycken flera gånger i armar, värktabletter och sen det obehagligaste provet, ryggmärgsprov 😧 för att dom även misstänkte hjärnhinneinflammation .. halv fyra i natt kom vi hem. Har åkt på nått virusforskaren som satt sig i nacke och kropp. 

Var ner en snabbis på lunch med två vänner och kände hur smärtan i ryggen ökade och nu kommer jag inte upp ur sängen, illamående har jag med. Jag vetefan om det är min sköldkörtel som gör allt det här eftersom att den har varit dålig nu i flera veckor och har fått höja medicin m.m. 

Medan jag låg där på akuten i går halvt döende så kände jag sån empati för de sjuka där så jag började ju hjälpa både den ena å den andra. Jag tror så mycket på karma att jag kan inte sätta mig själv främst utan jag vill hjälpa dom som mår dåligt.. 

Två saker jag tänkte på när jag låg där, hade knaprat alvedon hela dagen och fick även Ipren när jag låg där, innan jag träffade läkaren. Sen ska dom undersöka vart man har ont? Och då har man ju inte speciellt ont pga alla tabletter. Den andra är, jag har ganska låg temp i vanliga fall och det var ju som att en vanlig temp som är 37.0 hade 38 alltså feber. Har inte jag det då när det skiljer 10? Märkligt. 

Jag måste lära mig att ta det lugnt när jag är sjuk, men jag kan inte, för jag vill hjälpa alla andra. En dag sjuk är för mycket för mig... 😓 men men, tog mig till lunchen i dag och nu är jag sängliggandes med alvedon och värmevetekudde... sån jäkla svankvärk och där dom gjorde ryggmärgsprovet? Ska det verkligen kännas såhär efter? Blir tokig... nacken och halsen är inget att leka med heller. Trött jag blir. Vill bara dra täcket över huvudet. Jag som aldrig är sjuk!!! Inom två veckor har jag haft två omgångar virus i kroppen... Då börjar jag undra om det hänger ihop med sorgen från olyckan, då min mamma omkom. Jag körde ju ett sånt högt tempo då, slår det tillbaka på mig nu? Jag vill ju inte känna av sorgen och den har jag i princip stängt av, och även bilolyckan jag själv var med om.. Nu ska jag vila i någon timme. Sen måste jag bli frisk!! 

(null)

Allmänt | |
#1 - - Anonym:

Krya på dig fina Nicki!🤗😍

Upp