Ett sista hej i från Barcelona! 👋

God morgon sömntutor! 

Jag sitter på flygplatsen här i Barcelona, sov inte många timmar alls i natt... Jajja, snart bär det av hem till Sverige 👋 

Väldigt tomt på flygplatsen just nu. Dom hade packat frukost till oss från hotellet, så snällt, ett av de bästa hotellen jag bott på ⭐️ hotel Vilamari. 

Är lite för trött för att tänka nu, så det går lite segt i skrivandets stund. Just det, kan berätta en riktigt obehaglig sak som hände i går, låg på stranden då jag hör en kraftig smäll, sedan högt skrik, och sedan syrener. Sedan tre kraftiga smällar igen och folk kollade oroligt mot ljudet. Jag satt som förstenad, mådde illa av rädsla, trodde till 100 % att det var ett terrordåd. Jag vågade inte röra mig och smsade med en viktig person, skrev saker jag ville få ur mig om det var det sista jag kunde skriva.. 

Detta ljud var ca 50-100 meter ifrån och jag bara väntade på att dom skulle börja skjuta på stranden. 

Det var inget terrordåd, men det lät verkligen som det.... Fyfan! 

Nu börjar det ljusna här i Barcelona. Jag rekommenderar verkligen denna stad, den är jättefin, maten är helt underbar, har provat massor av spanska rätter såsom olika paellor och tapas. Det finns en hel del att se här och vissa platser är magiska. Jag hittar alltid ett smultronställe utomlands , och det blev Font Màgica vid nationalmuseumet i Espanya. Det blev min plats och det blev nog en promenad dit varje dag. Bodde fem minuter i från det. Så vackert! 

Sedan det här med kontraster, storstad, men ändå en helt gudomlig strand där. Sol och badsemester vs storstad på ett och samma ställe, helt otroligt. Klimatet var perfekt, vår så det var inte brännhett utan min skinnjacka kom väl till användning 👍

Ska bli skönt att få sova på planet, gillar ju inte att flyga så det är skönt att sova igenom den upplevelsen. Sedan sätta sig i bilen och åka hem när man kommer till Arlanda. 

4 dagar gick fort men har hunnit med massor. Hoppas ni har haft det bra hemma i Sverige, hört att vädret har varit bra 👍 härligt! 

Detta var min första storstadssemester, innan har det liksom bara blivit sol och bad semester, Thailand massor av gånger och likaså Grekland. Så det var kul med något nytt. Älskar verkligen att resa! Min första resa gjorde jag när jag var fem, då åkte jag och min mamma till Spanien, vet inte vart i spanien och det kan jag heller inte fråga nu, saknar min älskade mamma så mycket ❤️ underbara människa! Efter det har jag varit i Turkiet, Cypern, Bulgarien, Grekland tre gånger, Thailand fyra gånger, dominikanska republiken, Danmark. Hmm är det något mer land, Münchens flygplats 😂 skulle vilja ha en stor karta och markera platser jag åkt till ☺️ resa är verkligen ro för själen och man utvecklas mycket som människa tycker jag . Undra vilken resa det blir här näst? 

I går var det ju fontänshow och då spelades låten dom spelade när Barcelona hade olympiaspelen. Det var riktigt coolt. 

En sista sak innan jag ska springa till toan och sedan kliva på planet, varför ska människor klaga på andras bilder för . Vad jag lägger upp på sociala medier är väl ändå min ensak , man måste inte kolla på mina bilder om man stör sig på dom liksom. Jävla klagande hela tiden... Jag blir ledsen ju. Tycker det är så onödigt..  😟 

(null)





Allmänt | |
Upp