Middag med vänner och flytt

Hej mina läsare 👋

Vi är så bortskämda med vädret och detta väder ska fortsätta i flera dagar. 

I går som sagt pluggade jag klart en kurs. Efter det mötte jag upp min pojkvän och våra gemensamma vänner för en härlig middag ute på RnR. Det kändes som attdu var utomlands och jag bara njöt av stunden med en av de bästa vännerna, god mat och toppenväder, jag kan bli lite tyst i sådana stunder och bara suga in mig allt underbart ☺️ det var en av de bästa kvällar på länge, har haft så himla många underbara kvällar detta år, skulle säga magiska, jag är så tacksam för varje dag 🙏  Tack! 

När vi skiljdes åt i går kväll tog jag och pojkvännen en promenad för att köpa glass, de roliga var att vi var inte ensam om att tänka det utan mötte upp de andra där med 😋 man behöver verkligen glassnär det är så varmt 🙈

I dag gick jag upp tidigt och har hållit på i fyra timmar med att flytta , jag flyttar ju bara tre trappor upp så det är inte speciellt långt 😂 men det tar en evighet ändå, sen vill jag inte att det ska bli rörigt i vårt hem så jag försöker fixa allt jag kommer upp med också. Måste handla förvaring , har ett helt loft på 20kvm som får bli min garderob bland annat 😍wohooo. När det är helt klart kommer det att bli så fint. 

Vad jag längtar! Behöver byta miljö någon dag för att få ny energi i detta kaos 😂 vi åker bort någon dag i helgen, vad jag längtar ! 

(null)

(null)

Allmänt | |
Upp