Mors dag och klar med en kurs 💪

God morgon! 

Vi är inte alls bortskämda med vädret, 🙈🌞 detta väder alltså, helt underbart, hoppas att det håller i sig hela sommaren, isåfall behövs ingen utlandsresa i sommar. 

I söndags firade vi mors dag med att åka till gravarna, kvävde sorgen så mycket det gick innan den exploderade påväg till min mammas grav, hatar att se hennes namn på gravstenen, vill inte inse att du är borta mamma. Jag saknar dig så oerhört, smärtan från olyckan går inte att beskriva. 

Efter åkte vi och grillade, hur mycket mat som helst, vi satt ute på altanen och käkade, hur mysigt som helst med underbara människor. Jag hade gråten i halsen hela dagen så vågade knappt öppna munnen för jag ville inte bryta ihop. 

I går pluggade jag och låg i solen, vågade mig ut på min första promenad sedan jag blev dålig , blir ju så rastlös. 

Vi lagade en sjukt god middag i går som min syster tipsade om, hemlagad laxröra med bakpotatis, stekt färsk lax som vi blandade med rödlök och kryddor och turkisk yoghurt. Sedan majskolv, babyspenat och tomat till det, det var bland det godaste jag någonsin ätit 😋👍

I dag skrev jag klart uppgiften i specialpedagogik så nu är jag klar med hela den kursen, wohooooo 🎉 nästa kurs blir medicin 👍 jag satt hela morgonen med att få klar den, trodde att jag skulle behöva sitta hela dagen men när jag väl börjar går det fort 🤓 vad jag längtar tills jag är klar 😃😃

(null)

(null)

(null)

Allmänt | |
#1 - - Ellie:

Vi kunde lika gärna ha varit bredvid varandra, eftersom vi åt exakt samma måltid, haha :D Åh, saknar dig!

Upp