Mors dag och klar med en kurs đŸ’Ș

God morgon! 

Vi Ă€r inte alls bortskĂ€mda med vĂ€dret, 🙈🌞 detta vĂ€der alltsĂ„, helt underbart, hoppas att det hĂ„ller i sig hela sommaren, isĂ„fall behövs ingen utlandsresa i sommar. 

I söndags firade vi mors dag med att Ă„ka till gravarna, kvĂ€vde sorgen sĂ„ mycket det gick innan den exploderade pĂ„vĂ€g till min mammas grav, hatar att se hennes namn pĂ„ gravstenen, vill inte inse att du Ă€r borta mamma. Jag saknar dig sĂ„ oerhört, smĂ€rtan frĂ„n olyckan gĂ„r inte att beskriva. 

Efter Ă„kte vi och grillade, hur mycket mat som helst, vi satt ute pĂ„ altanen och kĂ€kade, hur mysigt som helst med underbara mĂ€nniskor. Jag hade grĂ„ten i halsen hela dagen sĂ„ vĂ„gade knappt öppna munnen för jag ville inte bryta ihop. 

I gĂ„r pluggade jag och lĂ„g i solen, vĂ„gade mig ut pĂ„ min första promenad sedan jag blev dĂ„lig , blir ju sĂ„ rastlös. 

Vi lagade en sjukt god middag i gĂ„r som min syster tipsade om, hemlagad laxröra med bakpotatis, stekt fĂ€rsk lax som vi blandade med rödlök och kryddor och turkisk yoghurt. Sedan majskolv, babyspenat och tomat till det, det var bland det godaste jag nĂ„gonsin Ă€tit 😋👍

I dag skrev jag klart uppgiften i specialpedagogik sĂ„ nu Ă€r jag klar med hela den kursen, wohooooo 🎉 nĂ€sta kurs blir medicin 👍 jag satt hela morgonen med att fĂ„ klar den, trodde att jag skulle behöva sitta hela dagen men nĂ€r jag vĂ€l börjar gĂ„r det fort đŸ€“ vad jag lĂ€ngtar tills jag Ă€r klar 😃😃

(null)

(null)

(null)

AllmÀnt | |
#1 - - Ellie:

Vi kunde lika gĂ€rna ha varit bredvid varandra, eftersom vi Ă„t exakt samma mĂ„ltid, haha :D Åh, saknar dig!

Upp