Valborg

Kommentera
I söndags nådde jag min nivå där jag kände att jag mår skitdåligt av att ha min pstav och i måndags tog jag ut den, det blev tuffare än vad dom trodde, min arm svullnade upp rejält av bedövningen och det tog lång tid att hitta staven sen, det blev rätt brutalt. På kvällen var vi bortbjudna på valborgsmiddag. Jag kände mig allt sämre men jag var kvar ändå. Käkade jättegod trerätters och sedan gick vi och kollade på brasan. Sen gick vi tillbaka och hade en jättetrevlig kväll innan det var dags att åka hem. 

I går hade jag febertoppar och var rätt förvirrad och mådde illa, vi drog på kalasfirande för min pojkväns bror, jättemycket trevligt folk, bjöds på massa gott. Sedan bjöd vi på middag, kycklingpaj och sallad, blev riktigt gott 😋😋 blev sen en lugn kväll.

I natt började mardrömmen om , kallsvettades, mådde illa och ont i magen.. Så sjukanmälde mig och tog mig till akuten i dag, tog prover på min sköldkörtel som jag har en sjukdom i, sen lite andra prover och dom väntar jag svar på. Jag har kraftig magkatarr så det fick jag medicin för och så ska jag ha koll på mitt sår på armen där pstaven suttit så det inte blir en infektion.. Min kropp är rätt färdig och nu längtar jag bara till nästa vecka då det blir Italien, jag behöver komma bort och koppla av, återhämtning, min kropp har levt galet länge på adrenalin efter olyckan, och när jag börjar koppla av känner man att kroppen tagit slut, vill bara kura in mig i min mammas famn nu, vakna upp från mardrömmen och att hon fortfarande lever. Saknar henne så mycket! 

Har börjat med medicinen och imorgon går jag till jobbet oavsett.. 👊 

Klarar inte av att vara risig mer än en dag 🙈🙈☺️

(null)

(null)