Full fart !

Hej bloggen! 

I torsdags och fredags jobbade jag. Sedan har jag varit bland annat på rehab vilket var så lärorikt faktiskt och jag inser mer och mer att detta jobb är ämnat för mig. Som jag alltid säger ☺️🙈 jag brinner för att jobba inom vården. Jag gör verkligen det och jag inser det mer och mer. 

Efter jobbet i går åkte jag hem, käkade hemlagad laxröra med bakpotatis och kollade på film och lyssnade på ljudböcker. I dag tog jag en rejäl sovmorgon, sedan fixade med tvätt och städ, sedan har jag bara gått i min morgonrock hela dagen, kollat tjejfilmer och pluggat en massa demens ☺️ ska upp tidigt imorgon bitti för jobb så det blir en lugn kväll. I morgon kommer min sambo hem också ☺️ han har varit iväg i några dagar! Så för min del har det blivit massor av jobb i helgen i stället ! 

I veckan ska jag försöka göra klart demensen, det är mitt mål 🙈🙈fast det är ganska mycket kvar. Jag hoppas på en dejtnight och till helgen blir det att umgås med våra goa vänner ☺️ biomys tillsammans på fredag och hockey på lördag, det var något på söndag med tror jag 🤔 hmm! 

(null)
Allmänt | |
Upp