Hemsjukvård, halloween , pelikan, alla Helgona ⭐️

Hej bloggen! 

I dag har jag suttit hela dagen och skrivit en stor uppgift i hemsjukvård, alla uppgifter har massor av frågor man ska besvara så detär ju inte bara en uppgift liksom , haha ja ni fattar nog ☺️ jag tycker hemsjukvården bara blir mer spännande ju mer laglöshet om det, hur man löser sjukdomsfall, medicinska verktyg , mediciner , m.m . Älskar sjukvård verkligen. Älskade att se både på dr house, greys anatomy och andra sjukhusserier. Och en dröm jag hade när jag var liten var att bli forskare inom cancer, jag skulle utrota den sjukdomen. 

I snart fyra år har jag jobbat inom sjukvården och man utvecklas hela tiden, man träffar olika sjuka människor, alla är olika och man måste se individen inviduellt. Jag klättrar på vårdstegeln, och jag älskar det! 

Man ger, men får så mycket tillbaka ☺️

Halloween då, i fredags käkade vi på ett jättebra ställe på söder som heter Pelikan, riktigt bra och så bra mat. Jag åt husmanskost, köttbullar, mos och lingon. Nom nom. Jättegott! Jag är kräsen med mat men äter nästan allt ☺️ älskar mat! 

Efter pelikan drog vi till Gröna Lund och gick i skeppet 👻👻👻😂😂😂 det var det enda vi hann med. Stod och köade över en timme, det var helt okej där inne. Hade högre förväntningar 🙈 men några gånger hoppade man till 😂😂 fast mest när vårt sällskaps ena herre skrämde oss 😂😂😂😂😂😂😂hahah! 

Efter grönan drog vi till en bar vid Hilton och tog nått att dricka och pratade ☺️ mysigt! 

Hem och däckade i soffan! 

Lördagen började med massor av filmmys innan vi drog till kyrkan och sedan till kyrkogården, hälsade på bla mamma ❤️ spelade Du och Jag med Ken ring, en av dom låtarna jag valde på begravningen. Spelar den alltid för henne. Så vackert på kyrkogården på alla Helgona. Massor av folk.

Sedan åt vi med min pojkväns släkt, mys!

Fick även ett jobbigt besked av en person, det handlade om en självmordssak. Personen det handlade om ville inte leva längre och jag ringde personen och hörde en stor gråt. Jag har gjort det jag kan i en sådan situation nu och jag hoppas att inte behöva genomgå något sådant. Man ska alltid ta sånt på allvar.

I går var jag lite hängig, blev en hemmadag, skräpmat och filmer ! Jäkla vaccin...
(null)


Allmänt | |
Upp