Planering av Afrikaresan ☺️

Hej bloggen! 

Alltså faaaan vad ont mina armar gör 😭😂 tog massor av vaccinationer i går och de stack mig i båda mina armar huhu. Det känns kan jag lova. I går kände jag inte så mycket efter men nu jävlar. Men inga andra symtom vilket är skönt ☺️ mår prima ballerina. 

Sitter och läser på massor om både hälsoråd och annat, vad man ska ha för kläder m.m.m i både Tanzania och Zanzibar ☺️ det är tre månader kvar men tiden går fort och om jag känner mig själv rätt har jag redan packat om en månad 😂😂  ska faktiskt börja skriva lista på allt jag behöver så jag kan börja pricka av ☺️ gillar att ha allt planerat i god tid och inte onödig stress i februari sen. 

Känns som att jag har koppling till alla världens länder på olika sätt. Min mamma hade jourhem för barn innan hon dog, hon var väldigt aktiv med det, så jag är uppväxt med det, kulturer, barn från många olika länder. Jag hjälpte till mycket. Eftersom det bredrevs både jourhem och mamma barnverksamhet så fick man en stor inblick i människor och man fick en stor lärdom. Så stolt över min mammas och pappas insats i samhället 🙏🙏🙏

Vi kommer att besöka byar, masajerna bland annat i Afrika ☺️ ska bli speciellt. Kanske även ett barnhem, skolor. 

Vet inte hur det är med mottagningen där på Afrikas savann. Vilket ska bli rätt så skönt 😆😆 vi kommer att ha dygnet runt nödtelefoner så jag tror inte vi har någon mottagning. 

Hur som helst, första doserna vaccination klara 👍recept på malariatabletter har vi, intyg på gula febern m.m har vi, ducoral , Check, check, check ✔️

(null)

Allmänt | |
Upp