Rituals , hemsjukvård , mys och brunt hår ☺️

Hej bloggen!

I fredags blev det lite shopping inne på Rituals, jag älskar verkligen deras skönhetsprodukter . Dessa är mina favoriter och luktar så gott ☺️☺️ och skrubben är fantastisk. 

Lördags var det en dag som inte var rolig 😂 det kändes som julrushkaos 😱😱det var galet. Var på Ikea och lite andra affärer. Ursh det var en mardröm med andra ord. Blev filmmys på eftermiddagen och storhandling.

I söndags var jag med syster och myste, lärde henne att sminka sig med en naturlig look, hon är i den åldern, snart tonåring ☺️stora tjejen, min minsting syster blir tonåring om bara några dagar 🙈🙈shit!!!! 

I går var jag riktigt risig, jag var soffliggandes och det händer inte ofta. Jag är nästan säker på att min sköldkörtel spökar. Som vanligt! Jag tror att jag äter för hög dos levaxin. I dag tog jag prover på den. En timmes väntan på labbet.. 

I dag har det blivit pluggande. Jag är klar med hemsjukvården nu och jäklar vad rolig den var. Olika fall man skulle lösa. Kände mig lite som dr house. Den kliniska blicken skulle man jobba med , alltså bara genom att kolla på en patient se vad denne kan lida av. Mycket sånt. Vilka redskap man ska ta med sig, olika undersökningar m.m. Doktor Nicki 🙈🙈

Jag färgade mitt hår för ett år sedan till blondin. I grunden är jag chokladbrun i olika nyanser. Och mitt hår hatar att bli färgat. Jag trodde jag hade förstått det, jag ska inte hålla på att färga mitt hår mer. Jag vill ha tillbaka mitt bruna långa hår. Det shampoot jag använder nu är så grymt bra, sakta men säkert börjar jag få tillbaka mitt hår ☺️ John frieda brilliant brunette 👍👍👍👍👍

(null)

(null)

(null)

Allmänt | |
Upp