10 drömmar jag har 😇

(null)

Det här med att ha drömmar är otroligt viktiga, både stora och små drömmar. Att förverkliga, att drömma och att hoppas ☺️ här är tio av mina drömmar

1. Bila i Italien 
Jag vill åka till massor av fantastiska platser i Italien. Det verkar helt magiskt och det har länge varit en dröm att bila där. Åka runt hela skon och bara njuta av de fina ställerna, goda maten och uppleva Italien.

2. Få se elefanter i det vilda
Mitt favoritdjur är helt klart elefanter, otroligt vackra djur och när jag åker till Afrika är sannorlikheten stor att jag får se dom livs levande i det vilda och det ska bli helt fantastiskt .

3. Att en dag bli fru
Jag vill verkligen bli fru, att gifta mig, att få bära en sagolik vit klänning, att få en vacker ring på mitt finger. Att få säga JA ☺️

4. Få en dotter eller en son
Det är en ny dröm jag haft sedan ett år tillbaka typ. Jag vill ha Ett barn. Att få uppleva världen, livet med en liten människa. Att få skapa en liten människa, Jag har en barnlängtan! 

5. Åka till Bora bora
En riktig drömresa jag haft på senare tid är Bora Bora. Ser helt magiskt ut där. 

6. Ha ett eget chokladmärke
Jag älskar verkligen choklad, bland det bästa jag vet. Finns knappt något annat godis jag äter än choklad 😋 så drömmen är att skapa en egen god choklad ☺️ nom nom. 

7.  Ha en walk in closet
Jag älskar verkligen kläder och drömmen är att ha en stor walk in closet 😍

8. Drömmen om USA
Ett annat ställe jag vill åka till är USA, även åka runt där, bland annat New York, LAS Vegas, LA och flera ställen. 

9. Gå upp lite i vikt
Japp det är ett känsligt område att prata om men nu gör jag det iaf. Jag vill gå upp lite i vikt, få lite mer hull på kroppen , jag tycker att jag är för smal. 

10. Hitta mitt drömboende
Och bo där föralltid ! ☺️🙈

Allmänt | |
Upp