10 drömmar jag har 😇

Kommentera
(null)

Det hĂ€r med att ha drömmar Ă€r otroligt viktiga, bĂ„de stora och smĂ„ drömmar. Att förverkliga, att drömma och att hoppas â˜ș hĂ€r Ă€r tio av mina drömmar

1. Bila i Italien 
Jag vill Ă„ka till massor av fantastiska platser i Italien. Det verkar helt magiskt och det har lĂ€nge varit en dröm att bila dĂ€r. Åka runt hela skon och bara njuta av de fina stĂ€llerna, goda maten och uppleva Italien.

2. FĂ„ se elefanter i det vilda
Mitt favoritdjur Àr helt klart elefanter, otroligt vackra djur och nÀr jag Äker till Afrika Àr sannorlikheten stor att jag fÄr se dom livs levande i det vilda och det ska bli helt fantastiskt .

3. Att en dag bli fru
Jag vill verkligen bli fru, att gifta mig, att fĂ„ bĂ€ra en sagolik vit klĂ€nning, att fĂ„ en vacker ring pĂ„ mitt finger. Att fĂ„ sĂ€ga JA â˜ș

4. FĂ„ en dotter eller en son
Det Ă€r en ny dröm jag haft sedan ett Ă„r tillbaka typ. Jag vill ha Ett barn. Att fĂ„ uppleva vĂ€rlden, livet med en liten mĂ€nniska. Att fĂ„ skapa en liten mĂ€nniska, Jag har en barnlĂ€ngtan! 

5. Åka till Bora bora
En riktig drömresa jag haft pĂ„ senare tid Ă€r Bora Bora. Ser helt magiskt ut dĂ€r. 

6. Ha ett eget chokladmÀrke
Jag Ă€lskar verkligen choklad, bland det bĂ€sta jag vet. Finns knappt nĂ„got annat godis jag Ă€ter Ă€n choklad 😋 sĂ„ drömmen Ă€r att skapa en egen god choklad â˜ș nom nom. 

7.  Ha en walk in closet
Jag Ă€lskar verkligen klĂ€der och drömmen Ă€r att ha en stor walk in closet 😍

8. Drömmen om USA
Ett annat stĂ€lle jag vill Ă„ka till Ă€r USA, Ă€ven Ă„ka runt dĂ€r, bland annat New York, LAS Vegas, LA och flera stĂ€llen. 

9. GĂ„ upp lite i vikt
Japp det Ă€r ett kĂ€nsligt omrĂ„de att prata om men nu gör jag det iaf. Jag vill gĂ„ upp lite i vikt, fĂ„ lite mer hull pĂ„ kroppen , jag tycker att jag Ă€r för smal. 

10. Hitta mitt drömboende
Och bo dĂ€r föralltid ! â˜șïžđŸ™ˆ