25 kvm

(null)

Jag tycker att det är jättebra det här med attefallshus, bostadsbristen är stor och det tar flera år att få en lägenhet i bostadskön. Mina föräldrar byggde ett  attefallshus och det är jag jätteglad över, det kändes som en trygghet då man alltid visste att man har någonstans att ta vägen och slippa bo under samma tak som föräldrarna, inte för att jag har något emot det men att ha sitt eget lilla kryp in är guld värt

Har man möjlighet och plats så tycker jag absolut att allt fler ska bygga attefallshus på sin tomt, till sina barn 

Man behöver ju inte bara ha sitt attefallshus på tomten. Det är även perfekta att ha som ett litet sommarställe, köpa en tomt vid havet och ha ett litet hus där som man kan åka till, ett litet krypin i en avkopplande miljö, det finns hur många nyckelfärdiga attefallshus som möjligt att välja bland, det finns ett hus för alla smaker.

Jag tror även att det är nyttigt för bland annat tonåringar att innan man flyttar hemifrån på riktigt, att testa att bo i en attefallare på tomten, för att lära sig eget ansvar. Eller så kan man bars hyra ut huset till någon som behöver ett boende.

Allmänt | |
Upp