Tears, i miss you mom 😥

Tårar av saknad, tårar av tragedi, tårar av så mycket hej då. I går kom en annan slags tår, i går brast det för mig, då hade jag ignorerat att mamma inte kommer tillbaka för länge, då förstod jag för en dag, minnena från olyckan kom som en stor våg likt filmen från day after tomorrow. Den kom så fort, likt olyckan. I dag kändes det som att en ångvält kört över mig, smärtan av att förlora någon så nära är obeskrivlig. Hon var för ung för att dö, att ett liv kan vara så skört att man dör genom att trampa snett i en trappa, det liksom händer inte. Ska ett halvt liv gå förlorat för ett snesteg? Jag minns hur svårt jag hade för trappor, än i dag sitter det kvar. Jag håller mig i handtagen. Det tog ett tag innan jag ens tog ett steg i trappor. 

I somras besökte jag trappan som kostade mammas liv, jag satt där, längst ner, där hon låg när jag såg hur ambulanspersonalen jobbade med henne. Där jag skrek av förtvivlan. Det luktar konstigt där, något speciellt, ibland brukar jag ligga där nere och spela låten som jag spelade efter talet i kyrkan, Ken rings låt du och jag. I somras låg jag där, och så låg det ett hjärta där, ett klistermärkeshjärta , det var så vackert. Just där, just då. Tack! Jag vet att du skyddar oss, och hör mina böner, då jag får svar. Jag tänker på dig när jag jobbar med de äldre, tänk om du hade blivit gammal. Du dog ung. Undra hur du hade sett ut, och varit mormor till mitt framtida barn. Bästa mormorn. 

I dag har jag passat min vovve, min shi tzu som är född 2006. Det var din hund från början mamma, minns när vi hämtade honom från uppfödaren, han såg ut som en hamster. Jag tog över honom 2011, då blev han min, 2016, året då olyckan var klarade jag inte av att ta hand om mina hundar, jag fokuserade bara på dom och att dom skulle ha det bra trots att jag var helt vilsen efter olyckan. Dom betydde allt och jag är så tacksam för deras fina hem i dag 🙏🙏🙏 dom har det så bra ❤️ men som sagt, idag hämtade jag mitt troll och har myst med honom hela dagen. Vi besökte mammas grav med och jag bar honom därifrån och när han ligger i min famn så ger han mig den där blicken jag aldrig kommer att glömma, har aldrig sett något liknande. Det var som att han förstod, att nu förstod han att mamma är borta och nu förstod han varför jag lämnade bort honom ❤️ vilket moment ! 

I dag har det varit en sådan dag då jag knappt vågat prata , rädd för att börja gråta eller att man hör att jag är ledsen, gömt mig i luvan när jag varit ute på långpromenad med mitt troll. Men jag är så trygg i mig själv att jag vet att jag alltid tar mig upp hur jobbigt det än är och den styrkan har jag ärvt av min mamma. 

Jag är en tjej fylld med glädje och sprallighet och den sidan , det är den jag visar, texten, bloggen har hjälpt mig mycket. Här får jag ur mig det som sitter som ett ärr på hjärtat , jag skriver för mig. Jag älskar att skriva, och det har jag också ärvt av min mamma. Min mamma har skrivit dagböcker varje dag sedan den dag jag föddes, varje dag har hon skrivit. Dom dagböckerna läser jag ibland och då är det som att jag hör henne i texten, så magiskt. Jag har examen i kreativt skrivande också , det här med text ligger mig varmt om hjärtat och en dag kanske jag förverkligar min dröm att skriva en bok. Men att blogga är också min dröm ☺️

Att kunna skriva om både glädje och även sorg ! 

(null)

(null)Allmänt | |
Upp