Kalas, solnedgång, grillning 😋 och vinterdrömmar!

God morgon bloggen!
Vilket väder man vaknar upp till, solen är framme och det ser ut att bli en skön höstdag 🍁 hur mysigt!

I går grillade vi till middag, oxfilé, bea och hashtaggs 🤣 det var supergott. Nygrillad doft, en underbar solnedgång till det 😍 jag bara njöt. Sedan var det dags för barnkalas, vi hade köpt ett spel och så bjöds det på gofika och filmer från släktens resor. Vilka filmer 🤩🤩🤩 och vilka resor! 
Att åka så många tillsammans, hur kul är inte det ☺️

I går hade jag en elefantfot, min blåsa på hälen är enorm, täcker i princip hela hälen. I går kändes foten jättekonstig, som om den vägde 20 kilo, kändes som en stukning. Den är svullen och i går tog jag faktiskt bandage runt den för att få ner svullnaden. Försvinn nu värk och blåsa tack ! 

Sitter här i sängen och tänker på vintern, hur mysigt det hade varit att hyra stuga och åka skidor och åka skoter. Tycker det är supermysigt även om jag ibland ser ut som Stig helmer i backen 🤣 jag menar, hur svårt är det inte att lyckas hoppa av sittliften utan att trilla 🤣 jaja några gånger hamnade jag i nätet pga det 🙈haha! Efter att ha trasslat ut mig ur nätet så är det bara att åka nerför backarna och njuta ⛷ och det gör jag verkligen, i dom enklare backarna ☺️ sitta i toppstugan och äta god mat och dricka varm choklad och bara njuta av utsikten. Sist jag åkte skidor var förra vintern, då var jag i Romme vilket jag tyckte var riktigt bra, bra backar, underbara toppstugor, riktigt härligt ! 

Och sedan klarade jag av sittliften galant och det blev faktiskt jättemysigt att åka dom och utmana höjdrädslan lite, dock var tvåmannasittliften hemsk, vinglig som bara den och självklart stannar den mitt i också och jag börjar undra hur fan jag ska ta mig ner, och att jag nu kommer att frysa ihjäl här 🤣efter några sekunder åker den vidare och jag känner en skräckblandad förtjusning. Men fyrmannaliften är riktigt härlig ☺️

(null)

(null)

(null)

(null)

Allmänt | |
Upp