Denna sommar 2018 ☺️

(null)

Sitter och tänker tillbaka på denna fantastiska sommar vi har haft, inte nog med att vädret har varit kalasbra, vi har upptäckt så många underbara platser i Sverige som jag har varit på när jag var liten och även helt nya smultronställen som jag bara kunnat drömma om. 

Vi var en weekend i Halmstad första veckan av semestern, där hängde jag som liten så det var hur kul som helst att uppleva det stället igen. Vi var där med våra nära vänner och vi var på Tylösand varje dag, det var som att vara utomlands, det var helt fantastiskt, stranden, havet, maten, staden, restaurangerna, solnedgångarna, strandpromenaden på kvällen, minigolf, staden, myskvällarna i husvagnen m.m. Längtar tillbaka ☺️

På väg hem till Stockholm så besökte vi en plats jag bara sett på film, Camilla läckbergs böcker. Fjällbackamorden, så vi besökte fjällbacka och det var sagolikt vackert, vi tog en promenad i den skärgårdsfina miljön, genom gränder, genom där Mattis skriker " jag har inget barn" i Ronja Rövardotter. Åt en riktigt god thailunch och bara strosade runt, glada över livet, glada över att få upptäcka nya platser i Sverige, glada över att ha varandra. 

Vi pratade i bilen påväg hem sedan om alla andra vackra platser vi vill se på västkusten nästa sommar, såsom strömstad och Smögen bland annat. 

Sedan bar det av till kebnekaise där vi hann göra stop i bland annat pite havsbad och i Kiruna vilket var jättehäftigt det med, och kebnekaise var fantastiskt med sin natur, sitt blåa vatten, renarna, att dricka vatten i bäckar, vandringen, båtturen. Alla myggbetten 😂 haha! Att få vara tillsammans! 

Den underbara roadtripen genom större städer, genom byar och små städer, genom bara skog. 

Sedan har vi även varit i Sveriges minsta stad Lycksele, vilken natur, älven. Jättefint. Där var vi på bröllop, jag som älskar bröllop och drömmer själv om att gifta mig.

Så lite städer och platser har det blivit i Sverige 2018 ☺️

Sommaren började med en 5 dagars resa till Barcelona där jag upplevde hur mycket som helst (Kan skriva mer om dom platserna sen) och sommaren kommer att avslutas med en resa om mindre än en vecka då vi åker till Budapest i fem dagar ☺️ det här är livet för mig, skapa minnen och upptäcka otroligt fina platser både i Sverige och i utlandet 😄😄😄 
Allmänt | |
Upp