Firande

God morgon mina läsare!

I stundens skrivande så sitter jag på jobbet, har precis fixat morgonrutinerna och fixat klart kaffet, mina kollegor kommer nog vilken sekund som helst. 

Veckan hittills, jobb, jobb och jobb, förutom det så har jag hunnit med Ikea , och i går firade vi min pojkvän som fyller jämt, vi båda var lediga så vi var och kollade vaccin, köpte en sak till honom som var en del av presenten han fick av mig. Började dagen med frukost på sängen där klantiga jag spiller ut juicen i hela sängen 🙈 sen fick han presenten, som var en tom ram. 

Jag kunde nämligen inte hålla mig och gav presenten dagen innan, tillsammans med en tvårätters middag som jag hade fixat. Han öppnade presenten och först hittade han en bild på parlamentshuset i Budapest, och sedan en biljett. Hihi, ska nämligen bjuda honom till Budapest. Tänkte vara där ca fem dagar och bara äta massor av gott och mysa runt. Så ramen var för att föreviga den resan. Vill bara boka den nu nu nu och förhoppningsvis bokar vi resan i dag. 

Så i går köpte vi en riktig turistbolag om Budapest, och lite sånt. Sedan käkade vi lunch ute och bara hade en lugn mysig dag tillsammans. På kvällen blev det middag med hans familj och lite presentöppning, bla en resväska, stekpanna och en urfin tavla på han och mig. 

Så det blev en sen kväll och en tidig morgon, så här sitter jag nu :-) 

Jag ska skriva om restaurangen vi käkade på i går senare, den var grym ☺️

(null)

Allmänt | |
Upp