Helgen , vaccin, malaria ? Måndag ☺️

God morgon mina läsare 🌞

I helgen har jag bara velat ta dagen som den kommer, i torsdags var jag till läkaren och fick mediciner för min lilla mage. Sedan jobbade jag när jag kom hem. Fick rejält ont i magen av medicinen men det är så i början. Har kraftig magkatarr och lite sånt. Så i fredags kunde jag inte gå till jobbet, jobbade lite hemma innan jag bara skulle mysa med min familj då det var tvåårsdagen för mammas död då. Avslutade kvällen med middag ute tillsammans ❤️ jag är så stolt över min daddy och mina syskon. 

Lördagen började med frukost på ett café i goda vänners sällskap, hur mysigt som helst, vi pratade om resor, kräftis och lite annat. Vi satt där i flera timmar innan vi skiljdes åt. 

Sen tog vi bara det lugnt hela dagen, var superskönt ❤️ fixade en del i lägenheten. 

I går var vi på en mässa och sedan käkade vi lunch ute med vänner, och sedan blev det fotboll, derby och djurgården vann 👏👏👏 wohooooo!

Sedan gick vi hem och kollade på mumien och käkade middag. En väldigt lugn och skön helg 🙏

Vaknade fyra i morse och gick upp, åkte med älskling till mitt jobb, har en liten rast nu innan jag ska till nästa kund ☺️ att jobba inom vården 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 vilket jobb! 


Pratade med en kollega i dag om Afrika med, hon har varit i Kenya och där skulle man ta malariatabletter så ska kolla med Svea vaccin nästa vecka för dom skrev aldrig ner malaria när jag var och pratade med dom om alla sprutor vi ska ta när vi ska till Afrika, vi ska ju till Tanzania och zanzibar. Åh vad jag längtar och åhhhh vad härligt det är att se framemot något så stort, en resa för livet 🙏🙏🙏 älskar att skapa magiska annorlunda minnen, för mig är det att leva . Mer om det sedan!  I dag blir det en hel del jobb ☺️       (null)


Allmänt | |
Upp