Årets första kräftskiva 🦞

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Åh vad skönt det är med lite kyla i dag. Jag är nog mer en vår och höstmänniska, men då ska solen vara framme såklart, och så får det gärna regna på kvällar och nätter. Sen älskar jag att resa till värmen. 

I lördags blev det årets första kräftskiva, jag älskar kräftor och så hade vi massor av tillbehör till, bland annat en jättegod hemlagad västerbottenpaj. Vi var tre par som käkade kräftor ihop och det var en riktigt trevlig och bra dag. Avslutade kvällen med lite kortspel sedan. 

I går åkte min sambo och hämtade några vänner vid centralen och jag åkte över och myste med min familj, såg på när min lillasyster fixade naglarna, grillade lunch och så, jag blir så glad av att se hur dom växer och utvecklas, så stora nu, mitt i tonårslivet och allt vad det innebär. Jag försöker vägleda dom så mycket jag kan. Älskade syskon. 

I går blev det en spontan båttripp på kvällen, vädret var på topp, finaste solnedgången, jag kurade i hop mig i täcket och bara njöt av denna romantiska kväll. 

Tänk att krypa ihop tätt intill sin älskling och mysa och titta upp på stjärnorna och pussas och bara känna havet gunga båten. 

(null)


Allmänt | |
Upp