Greklandplanering i full gång

I går på kvällen när jag hade skjutsat min sambo till sin bror för att dom skulle se på fotboll tog jag bilen och åkte till ett av mina favoritställen vid havet för jag tänkte sätta mig där och blogga. Men så blev det inte, jag fastnade helt i Greklandplaneringen och skrev massor av frågor som tex vad är viktigt på hotellen, hyrbil, hur många dagar på varje ö och så vidare. Vi ska åka med ett annat par och vi blir borta i tre veckor, jag har som sagt ännu inte skrivit ut här vilka öar det blir utnajat bloggar därifrån där vi befinner oss så ni kommer självklart att hänga med på detta äventyr. Spännande va. Om mindre än tre veckor åker vi. This is my life. 

Så i går letade jag även massor av hotell på öarna och skrev ner dom för ikväll ska vi käka middag allihopa och planera massor. Jag har faktiskt aldrig varit borta tre veckor, det mesta är 16 dagar och då gick två dagar bort för flygning. Långa flytider. Skönt ändå att Grekland är så nära. 

När vi flög till Afrika i februari så var det ett byte dit och två byten hem. Tror vi flög till Amsterdam och sedan Kilimanjaro dit och sedan från Zanzibar till Kenya, Kenya -Paris och sedan landade vi i Stockholm. Tre flyg på en dag var tufft för en som hatar att flyga. När vi väl landar i Grekland sen är det massor av båtluff mellan öarna istället. 

Så det ägnade jag min kväll åt och sedan handlade jag, besviken över att min kvarg jordgubb var slut. Är helt beroende av det, så himla gott och en perfekt mellis. Sedan åkte vi hem och började titta på en riktigt bra film. Minns inte namnet men i förrgår såg vi filmen med han som kidnappar tre tjejer och har 23 olika personligheter. Hemsk film men bra, och sedan är det en film emellan man ska se innan man ser den tredje Glass. 

Så veckans planer är att käka middag med vänner och planera resa, träffa två personer på torsdag, få hem min nya telefon huawei p30 pro, kalas och lite så. Och givetvis att blogga en massa. Och sen ska vi även på biodejt och se filmen Crawl. 

I dag har regnet öst ner här så har inte varit ute än.

Mitt nya hårband från Lyko får följa med till Grekland. 

(null)

Allmänt | |
Upp