Lite kort om dagen

I dag blev det att gå upp tidigt för att lämna massor av blodprover på VC. Minns när jag fick ta blodprov i skolan när jag gjorde min utbildning till uska, tyckte det var riktigt kul så vem vet vart jag kommer att sitta i framtiden.

Efter det åkte jag hem till syster och hade spa, det var hur mysigt som helst, rengjorde ansiktet med ansiktsmask och lite andra saker så hyn blev superren. 

Nu har vi lite tomtfix och sedan ska jag faktiskt unna mig en stor godispåse till ikväll, det är jag värd. Vi är riktigt duktiga på att äta rätt och motionera varje dag. 

Kan ni fatta hur pirrig i magen jag är, snart åker vi till Grekland i hela tre veckor och självklart kommer jag att blogga från vårt äventyr där. Ni fick till och med följa med till Afrika, uppkopplingen var inte bra, tror inte jag kunde publicera bilder därifrån. Alltså vilket jäkla äventyr afrika var. 

Något vi gjorde när vi var på zanzibar var att hjälpa till att städa på stranden, vi höll på i ca 30 minuter och det var 1 av 20 som hjälpte till. Att det ens ska behövas städas på en strand, kan vissa människor sluta kasta sitt skit på marken. Hur svårt ska det vara. Man hittade verkligen allt möjligt på stranden. Efteråt så fotades vi och fick vatten. Det var en självklarhet, mensom sagt, kan människor sluta att vara så jävla lata.


Allmänt | |
Upp