Swim

I samarbete med Poolgiganten.se

Något som jag alltid tyckt om med att vara utomlands är att bada i poolen, jag är inte mycket för att bada i havet tyvärr, när vi var i Afrika blev det poolen istället. Något jag skulle vilja ha hemma är just en pool, tänk vad mysigt i framtiden när man har en liten knodd som förhoppningsvis gillar att bada, sen kan man ha poolparty m.m.

När jag var liten och bodde i hägersten så var alltid jag och mamma och badade vid det där badet man ser från motorvägen och det är pooler, kanske inte så mysigt läge men där hängde vi på sommaren. Eller så var det Eriksdalsbadet som gällde när vi bodde på söder.

Och när det blir utlandsresor så ser jag nästan alltid till att hotellet har pool, en gång i Thailand hade vi en gigantisk pool precis utanför hotellrummet vilket var supermysigt. 

Hur som helst, nu när vi snart har ett hus så skulle det verkligen vara trevligt med en pool där vi kan hänga på sommaren. Jag får verkligen en bild framför mig när vi badar med vår lilla bebis, och även vår storpudel i framtiden.

Jag är uppväxt på det området där vi äger en tomt och snart ett hus och en av våra grannar har just en pool och har haft det länge och jag tyckte alltid att det såg så mysigt ut och visualiserade min egen framtid när jag gick förbi där.

Det är så skönt att man i dag kan bestämma själv vilken storlek man vill ha så att det kan passa en själv. 

Har ni sett filmen The Holiday med Kate Winslet och Cameron Diaz där dom byter hus med varandra och när Kate tar ett morgondopp och simmar i poolen, det ser så fridfullt ut och en bra start på dagen.