Äntligen händer det saker!

Detta är bland det värsta jag varit med om, trodde helt klart att jag skulle få min dödsdom idag eftersom att jag är så risig. Jag tog blodprov i går och några timmar senare ringer läkaren och säger att dom inte var så bra och att jag måste komma in akut imorgon bitti 09.20.. Chockad lägger jag på och känner att det här inte är bra. Fick panikattacker och jag är glad att jag kan hantera sådana för dom var inga roliga. Efter alla infektioner  jag fått 2018 så fattar jag själv att något inte är bra, från att aldrig varit sjuk till att bli kraftigt sjuk varannan månad med hög feber, jag som aldrig haft feber. Hur som helst, jobbig natt. Går upp och så ringer VC igen, du måste komma in nu, så fick en tid en timme tidigare och tankarna snurrade. Det första jag frågar är om jag har cancer, nej det har du inte och jag bryter ihop av lättnad. Däremot har du låga blodkroppar, och du har en kraftig blodbrist och du måste få sprutor idag, så ska dit om någon timme igen och få min första spruta , en dag i veckan sedan. Det är extremt lågt och därav akuttiden. Jag kan knappt röra mig utan att bli extremt andfådd så detta tär på kroppen. Så det är skönt att få sprutan idag. Och att jag har låga vita blodkroppar har lite med att jag har öststatliga gener (ungerska) och det är vanligare att man har det där. 

Men vi ska göra en datortomografi av hela kroppen , för min buk är jättesvullen fortfarande och den kan ligga bakom att jag åker på infektioner hela tiden. Så där har jag inte fått svar på vad det är än. 

Men den extrema blodbristen jag har nu förklarar alla sjukt jobbiga symtom jag har nu och att äntligen få hjälp känns så underbart, min läkare är bäst ! Och att jag får min första spruta innan Afrika och att jag får åka 🙏🙏🙏🙏 mamma tack för att du var med mig idag ❤️

Äntligen ska min kropp få återhämta sig 🙏🙏🙏 

Det här är en pärs, men vad som inte dödar dig gör dig starkare 👊👊
(null)

Allmänt | |
Upp