Dag 1

Dag 1 

Hej mina bloggläsare!

När jag skriver detta sitter jag på planet mellan Amsterdam och Kilimanjaro. 6 timmar och 35 minuter kvar. Men när ni läser det har jag landat i Tanzania. Passar på att skriva lite på planet. 


Jag vaknade klockan två i natt, ivrig på att komma iväg. Vid halv fyra mötte vi upp min svägerska som skjutsade oss till Arlanda. Så gulligt.


Vi stod på terminal fem och försökte checka in i självdisken men den hittade inte vår bokning. Fick en oroskänslan men sen såg älskling att vi var på fel terminal, vi skulle till terminal två så det var bara att gå, ändå skönt att gå lite innan man ska flyga i evigheter. Vi köpte lite frukt och dricka och knaprade i oss våra malariatabletter, malastad. 


Sedan var det bara att boarda flyget mot Amsterdam. Jag däckade nästan direkt och när vi var påväg att landa vaknade jag, får så ont i öronen vid landning, men fick se en helt underbar utsikt, strålande sol, fina Amsterdam och sedan landade vi. Gick igenom hela Amsterdams flygplats som var riktigt stor, första gången jag är här. Sedan kom vi till vår gate F. Där var det massor av människor som skulle med samma flyg och sedan klev vi in i jumbojeten. Åh vad jag tycker om att flyga jumpojet. Det första flyget var litet och trångt. Här finns det egen skärm och i skrivandets stund kollar jag på en film som heter Patrick, handlar om en liten mops bland annat, riktigt mysig film. Maten var supergod, jag tog en vegetarisk pasta 😋


Mätt och belåten sitter jag här och undrar hur det är att landa vid Kilimanjaro, ja det heter så där man landar, det är inte bara ett berg ☺️ undra om vi kommer att få se berget, hoppas att det inte har hunnit blivit mörkt. 


Undra hur vi blir mottagna av vår chaufför, och hur vägen till äventyret ser ut, vi ska åka lite mer än 20 mil när vi kommer fram 🙈 vi kommer att få uppleva och se så mycket av Tanzania , shit vilket äventyr som väntar. Och här sitter jag nu på planet, KLM flyger vi med, vi flög även med dom till Amsterdam, sjukt bra service tycker jag. Första gången jag flyger med dom. 


Nu ska jag kika vidare på filmen. 6 timmar och 20 minuter kvar nu bara. Hoppas att ni har det bra hemma i Sverige och jag ska uppdatera så mycket jag bara kan 🐾


Update: nu håller vi på att landa vid Kilimanjaro , jag gillar inte landningen... Vad jag vill landa nu. 


Vi fick jättegod pizza till middag, dock väldigt liten men supergod. Kollat på lite filmer och sovit emellanåt, 11 minuter kvar av landningen 🙈🙈 


Uppdaterar när vi landat.

Allmänt | |
Upp