Dag 3 i Tanzania, dagen i Tarangire

Hej mina läsare


Idag gick vi upp tidigt, åt frukost och sedan packade vi in oss i bilen. 2 timmar senare anlände vi till Tarangire nationalpark, spända av förväntan. Trodde att man skulle lyckas se något djur men det var över min förväntan. Timon såg vi direkt, alltså surikater, huuuuur söta. Vi har sett zebror, gnuer, impala, pytonorm, giraffer, massor av olika fågelarter, apor, strutsar, storkar, vattenbockar, pumba (vårtsvin) och vi lyckades se lejonfamiljer, ett lejon som badade i floden med 🤩 och det bästa av allt, hur mycket elefanter som helst och ännu bättre någon meter i från, alltså tårarna kom då, dom var så sjukt vackra 🤩🤩🤩🐘🐘🐘🐘 det var det bästa. Deras underbara ljud, en elefantunge som klängde på sin mamma, det var så himla gulligt. 


Vi käkade lunch mitt ute i det vilda, med lejon 200 meter bort, hur häftigt var inte det 🙈 aporna snodde bananer 😂 vi reste med två par svenskar, och det är riktigt mysigt här. Efter 10timmar iväg kom vi tillbaka till hotellet. I dag har jag provat afrikansk mat 🙈 ikväll är det afrikansk dans. Och i morgon beger vi oss till nästa ställe. Vi kommer bland annat att se masajerna, och kraten. 30 mil väntar i tuff terräng 😂😂😭😭😂😂 till Ikona Wild camp. 


Blir man lätt åksjuk är safari nog inget för dig 🙈🙈 jag har fått uppleva hur mycket som jag tycker är läskigt på två dagar.


Höjder, lejon i det vilda, åka bil här 😂😭 


Men man måste våga leva livet också, som dom säger mycket här, HAKUNA MATATA . 


Klockan är åtta på kvällen här och vi är mätta och belåtna ☺️ tråkigt att jag inte kan publicera bilder.. 


Update: försökte publicera detta inlägg i går men det gick inte. Nu är klockan snart halv sju här på morgonen. Ute galer en tupp och syrsorna och fåglarna är vakna. I dag väntas en lång bilresa. 


Har inte riktigt smält gårdagen, det var riktigt ballt att se alla djuren, i det fria och se hur bra dom har det. Vi stannade i går vid en utsiktsplats och såg Victorasjön, där finns det tydligen krokodiler. Har lärt mig att dom ändrade sitt ord hakuna någonting till Hakuna Matata enbart efter filmen Lejonkungen. 

Allmänt | |
Upp