Dag 8 Lake Manyara och påväg till Zanzibar 🏝

Jambo


Sitter i våran land cruiser just nu, dom packar våran bil. I dag ska vi flyga vidare till Zanzibar. Planet går vid halv fem, och innan det ska vi till Lake Manyara , hoppas på att få se en lejonunge. Vi har sett massor av lejon, varje dag men ingen unge än. 


Fyller på texten lite då och då, just nu har vi precis kommit till Lake Manyaras entré och ska snart få se sjön. Spännande ! 


Lake Manyara var ingen höjdare, det häftiga var att det var som en djungel. Såg massor av apor dock. 


Efter det var det bara att sätta oss i bilen igen i några timmar till Arusha airport, planen är inte stora och jag undrar vilket litet plan vi kommer att flyga med 🙈 längtar verkligen till vi landar på Zanzibar, ta av oss alla smutsiga kläder och bara koppla av. Man har varit så skitig på safarin 🙈 men det var det verkligen värt. Har inte smält alla intryck än, alla djur, naturen, kobajshyddorna vi var inne i, dansen med masajerna, det har vi på film 😂😂 sitter här på flygplatsen vid startbanan och bara funderar. Vilken häftig resa. Jag gick aldrig till barnhemmet dock. Det var tydligen 80 barn där, mellan 0-18. Och volontärer. 


Det har varit så sjukt bra på denna resa, det jobbiga har varit att vi har varit i en bil i åtta dagar, hela dagarna, i värmen och trångt och att det har skumpat, de byter stötdämpare tre gånger per år.  Långa resvägar mellan de olika parkerna. Sen att vår guide inte sa till när vi var i tse tse flugornas område och vi blev attackerade som fan, riktigt läskigt. 


Men nu ska jag inte sitta här och gnälla. Hoppas att ni har det bra, jag ser fram emot att ligga på stranden i morgon och bara vara, bara koppla av, bada och mysa, i bikini och i klänningar. 


Allmänt | |
Upp